Την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, μιλά στους Νότη Παπαδόπουλο και Δημήτρη Καμπουράκη, για το υπερταμείο, την κυβέρνηση και τη Λαϊκή Ενότητα. {{{ audio1 }}}

Για την κυβέρνηση

«Οι παλιοί σύντροφοι δεν έχουν καμία σχέση με το «σύντροφοι». Έχουνε γίνει εξαίρετοι νεοδεξιοί».

Για το υπερταμείο

«Η ιδιωτικοποίηση, θα καταστρέψει, όχι την Ελλάδα, η ιδιωτικοποίηση θα καταστρέψει τον πλανήτη. Ήδη ζούμε σε έναν πλανήτη ο οποίος γίνεται συνεχώς αβίωτος. Το μνημόνιο πολλοί το ψηφίζουν αλλά ελάχιστοι το διαβάζουν. Το μνημόνιο του περασμένου Αυγούστου, ήταν σαφέστατο στις σχετικές παραγράφους, στη διαμόρφωση του ταμείου. Μεταφέρονται στο ταμείο επιχειρήσεις, με σκοπό να στηριχτεί και ενισχυθεί η αξία τους για να ρευστοποιηθούν. Αυτό τώρα θα πάει να εφαρμοστεί. Η φράση είναι φράση τρικ: τι σημαίνει «δεν θα αποξενωθεί το δημόσιο από αυτές τις επιχειρήσεις»; Η αποξένωση μπορεί να σημαίνει να έχει το 3%, να έχει το 5%, το 10%… Αυτό όταν δεν θες να το κολλήσεις, λες ότι το Δημόσιο θα έχει πάντοτε την πλειοψηφία».

Για την Λαϊκή Ενότητα

«Εμείς της Λαϊκής Ενότητας, που γυρίζουμε παντού, που κάνουμε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια, παρά το τείχος σιωπής από τα μέσα ενημέρωσης που αντιμετωπίζουμε, η ανταπόκριση του κόσμου είναι αρκετά μεγάλη. Τα αποτελέσματα θα είναι έκπληξη».