Την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ., Νίκος Δένδιας, μίλησε στην εκπομπή των Μπάμπη Παπαπαναγιώτου και Άρη Ραβανού για την αποχώρηση Καλογρίτσα, το ενδεχόμενο εκλογών και την αστυνομία.
{{{ audio1 }}}

Για την αποχώρηση Καλογρίτσα

«Αποδεικνύεται ότι μιλάμε για την απόλυτη γελοιοποίηση της διαδικασίας. Το ότι θα φτάναμε να συζητάμε μια τέτοια διαδικασία, ποιος θα το πίστευε, ποτέ. Και με μια κυβερνητική εμμονή ότι όλα αυτά τα τρελά που γίνονται, βοσκοτόπια, πληρεξούσια, παράνοιες, ότι είναι λογικά, αποδεκτά και συνιστούν εξυγίανση και νίκη κατά της διαπλοκής».

Για το ενδεχόμενο εκλογών

«Την τελείως αχρείαστη και απαράδεκτη σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό, επίθεση κατά της εκκλησίας της Ελλάδος, από τον κ. Φίλη. Όλα αυτά δεν γίνονται επειδή κάποιος ξύπνησε το πρωί και έτσι το σκέφτηκε γίνονται για να υπάρχει μια κατά το δυνατόν συστράτευση του κόσμου της Αριστεράς. Όλα αυτά μας βάζουν σε υπόνοιες ότι έστω και αν δεν είναι το κρατούν σενάριο δεν έχει ξεχάσει ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, την πιθανότητα ξαφνικά να αναστρέψουν πορεία να δημιουργήσουν μια τεχνητή κρίση με την Τροϊκα της οποίας είναι οι ευπειθέστεροι αυτοί τη στιγμή, υπήκοοι και να οδηγήσουν τη χώρα ξανά σε εκλογές, δεν το έχουμε αποκλείσει».

Για την Αστυνομία

«Η αστυνομία κατά την άποψή μου, βρίσκεται σε μία φάση περίπου λευκής απεργίας. Δεν φταιει ο Έλληνας αστυνομικός. Τη στιγμή που η πολιτική ηγεσία, δεν του δίνει την κατεύθυνση και την κάλυψη που χρειάζεται, τι να κάνει; Στην πραγματικότητα βρίσκεται στο απόλυτο κενό και όταν κάνει και κάτι βρίσκει και το μπελά του».