Την Παρασκευή 09 Σεπτεμβρίου, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Κώστας Σκανδαλίδης, μιλά στους Μπάμπη Παπαπαναγιώτου και Αργύρη Παπαστάθη, για την Κεντροαριστερά και τον Γιώργο Παπανδρέου. {{{ audio1 }}}

Για την Κεντροαριστερά

«Ενώ το εγχείρημα υπερβαίνει σε μέγεθος και διαδικασία, την προσωπική επιδίωξη όποιων στελεχών, σε μία εποχή που έπρεπε να ενώνεται ο χώρος, εμφανίζεται κάθε μέρα και ένα στέλεχος και κάνει ένα κόμμα.

Το ΠΑΣΟΚ, δυστυχώς είναι ο μόνος χώρος που έχει μία σταθερή στρατηγική εδώ και πάρα πολύ καιρό. Πρέπει να αφήσουμε τις κουβέντες της κορυφής και να κατέβουμε κάτω στη βάση, να οργανωθεί από την αρχή η παράταξη και να κρατήσει ανοιχτή τη πόρτα, σε οποιαδήποτε δύναμη, πρόσωπο, στέλεχος, κίνηση, ομάδα, κόμμα θελήσει να μπει σε αυτή τη διαδικασία, με ισότιμους όρους».

Για τον Γιώργο Παπανδρέου

«Ήμασταν πολύ ειλικρινείς, έγινε και η συνάντηση με την κ. Γεννηματά, ανοίχτηκε ένα πεδίο, δεν το ακολούθησε ο κ. Παπανδρέου, δεν ξέρω γιατί… Υποσχέθηκε ότι σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα μας δώσει τις προτάσεις του, για να μπει στον διάλογο. Δεν μπήκε ποτέ. Περιμέναμε πάρα πολύ καιρό».