Την Τετάρτη 29 Ιουνίου, ο βουλευτής της Ν.Δ., Βασίλης Κικίλιας, μιλά στους Μπάμπη Παπαπαναγιώτου και Άρη Ραβανό, για την δημοσιονομική πολιτική που θα ακολουθήσει η Ν.Δ. και για τον εκλογικό νόμο. {{{ audio1 }}}

Για την δημοσιονομική πολιτική που θα ακολουθήσει η Ν.Δ.

«Υπάρχουν στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, ΔΕΚΟ, υπηρεσίες ανενεργές, κομμάτια τα οποία είναι παθολογικά και τα οποία πληρώνει ο έλληνας φορολογούμενος; Υπάρχουν. Παράδειγμα, να πάει ο ελληνικός λαός στον κ. Σπίρτζη που χρέωσε τα μέσα σταθερής τροχιάς με τις πολιτικές του τα τελευταία 2 χρόνια και τα έκανε ελλειμματικά πάλι. Να του εξηγήσει του ελληνικού λαού ο κ. Σπίρτζης γιατί πρέπει να πληρώνουμε τα κερατιάτικά του. Το δεύτερο κομμάτι είναι πραγματική πίστη στις ιδιωτικοποιήσεις, στις αποκρατικοποιήσεις, στις start up εταιρείες και κίνητρα για ένα απλό φορολογικό σύστημα».

Για τον εκλογικό νόμο

«Συζητάνε για τον εκλογικό νόμο αυτή τη στιγμή, οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι κάνουν ρεπορτάζ της Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ και στα υπόλοιπα κόμματα, οι κοινοβουλευτικοί και ο στενός αυτός κύκλος. Ποσώς,δεν απασχολεί αυτή τη στιγμή τον κόσμο, τι αποφάσισε να κάνει ως επικοινωνιακή πολιτική.

Θεωρώ ότι δεν θα βρει τους διακόσους».

Δημοσιογράφος: «Άρα θα αλλάξει τον εκλογικό νόμο με απλή πλειοψηφία».

«Από την επόμενη βουλή».