Την Τετάρτη 25 Μαίου, ο βουλευτής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, Ιάσων Φωτήλας μιλά στουςΜπάμπη Παπαπαναγιώτου και Άρη Ραβανό για το τι κέρδισε η Ελλάδα από το Εurogroup, για τον Πάνο Καμμένο και τη Βασιλική Θάνου. {{{ audio1 }}}

Για το τι κέρδισε η Ελλάδα από το Eurogroup

«Το θετικό είναι ότι έχουμε συμφωνία, ότι δεν θα ξαναζήσουμε, αυτό το φόβο του GREXIT, τουλάχιστον αυτό το καλοκαίρι και μέχρι εκεί πάει το θετικό. Τώρα αν θέλουμε να δούμε λίγο τα αρνητικά…το αρνητικό είναι ότι πετύχαμε μία συμφωνία, με τους χειρότερους όρους από αυτούς που τουλάχιστον, υπήρχαν πάνω στο τραπέζι. Τί καταφέραμε δηλαδή εμείς, να πάρουμε τα 9 (δις μέτρα), και να μη διευθετήσουμε και το χρέος, αυτό καταφέραμε».

Για τον Πάνο Καμένο

«Είναι το χειρότερο είδος λαϊκισμού, που μπορείς να συναντήσεις, απλώς, αυτό, ότι εμείς θα πούμε ότι με τον πόνο της ψυχής…το συναντήσαμε και με τον κ. Σπίρτζη, δεν είναι μόνο ο κ. Καμένος. Δεν υπάρχει λογική, είναι ο απόλυτος λαϊκισμός, είναι η πιο χυδαία μορφή λαϊκισμού».

Για την Βασιλική Θάνου

«Διότι εμένα μου έχει δώσει δείγματα η κ. Θάνου, ότι προσπαθεί να ευχαριστήσει τον ΣΥΡΙΖΑ για τη θέση που της έδωσε, έστω και την πρόσκαιρη. Όταν ακούμε ότι ο κ. Παπαγγελόπουλος, δεν παρενέβη, λέει στην κ. Δικαστίνα, απλά της είπε τη γνώμη του…Μα, είμαστε σοβαροί, έχουμε ξεφύγει εντελώς.. Αυτή είναι η παρέμβαση! Μπορεί να φωνάξει ο υπουργός την εισαγγελέα, να της πει τη γνώμη του πως θα χειριστεί μια υπόθεση; Αυτή είναι παρέμβαση, ο ορισμός της παρέμβασης στο λεξικό. Και αυτό το ακούσαμε ως επιχείρημα, από τον πρωθυπουργό στη Βουλή: «Δεν παρενέβη, απλά είπε στη γνώμη του στην κ. Δικαστίνα, πως να χειριστεί την υπόθεση», είτε αυτό ήταν να τη βάλει στο Αρχείο, είτε όχι, δεν με ενδιαφέρει, δεν είναι αυτή η δουλειά του, δεν έχει δικαίωμα να το κάνει».