Την Παρασκευή 3 Ιουλίου ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου μιλά στους Βασίλη Χιώτη, Νότη Παπαδόπουλο και Γιώργο Παπαχρήστο για το δημοψήφισμα.{{{ audio1 }}}

Για το δημοψήφισμα

«Αναμένουμε σήμερα να πάρουμε όλο το υλικό. Δεν το έχουμε όλο ακόμα. Χθες το βράδυ και στη Γλυφάδα, είχαμε κάποιες εντάσεις σε κάποια σημεία όπου υπήρξαν υποστηρικτές του «ναι» και του «όχι». Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, να είναι «ναι» το αποτέλεσμα και το λέω ανοιχτά και καθαρά. Αν συνεχιστεί αυτή η ασφυξία και δεν γίνει κάτι κατεπειγόντως, σε λίγες μέρες από σήμερα, νομίζω πολλοί δήμοι στη χώρα δεν θα μπορούν να καλύψουν καθημερινές ανάγκες και λειτουργίες και για την καθαριότητα και για διάφορες άλλες υπηρεσίες και για τους παιδικούς σταθμούς που είναι μέχρι τέλος Ιουλίου τεράστια τα προβλήματα .

Αυτή τη στιγμή έχουμε για τις επόμενες μέρες πετρέλαιο, αλλά όταν λέμε για τις επόμενες μέρες, 10-15, όχι παραπάνω. Εμείς, αν δεν υπάρξει κάποια λύση και κάποια διευθέτηση κι από την πλευρά της Πολιτείας, θα έχουμε τεράστιο πρόβλημα. Τι εννοώ; Σε δέκα μέρες εμείς πρέπει να κάνουμε νέα διαδικασία για να έχουμε προμηθευτεί καύσιμα. Αυτή τη στιγμή, εγγυητική επιστολή δεν μπορεί να καταβάλει σχεδόν κανένας, θα οδηγηθούμε σε αδιέξοδα στην καθημερινότητα πλέον. Πρέπει πάσα θυσία , να ψηφίσουμε «ναι» την Κυριακή. »