Την Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου ο βουλευτής της Ν.Δ., Ανδρέας Λυκουρέντζος μίλησε στους Μπάμπη Παπαπαναγιώτου και Άρη Ραβανό για τον ΣΥΡΙΖΑ, τις δηλώσεις Γεωργιάδη και τη Ν.Δ.{{{ audio1 }}}

Για τις δηλώσεις Γεωργιάδη σχετικά με τον ΣΥΡΙΖΑ, τα χρήματα και τις τράπεζες

«Οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ είναι εύλογο να προκαλούν ανησυχία και να αποθαρρύνουν επενδυτές από το να επενδύσουν στην Ελλάδα. Είναι εύλογο να προκαλούν πολιτική αβεβαιότητα. Καθένας κρίνεται με δηλώσεις και στάσεις. Δεν έχω χρήματα, οπότε δεν θα κάτσω να σχολιάσω δηλώσεις τι θα κάνει καθένας που έχει χρήματα και περιουσία, αλλά ως πολιτικός καταδικάζω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ.»

Για τις εκδηλώσεις για τα 40 χρόνια της Ν.Δ. και τις φήμες για επιστροφή στελεχών

«Γνωρίζω από το γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής, τον κ. Παπαμιμίκο, ότι η πρόσκληση στις εκδηλώσεις αυτές δεν προβλέπει στελέχη ηγετικά που κατά καιρούς αποχώρησαν ή διαγράφηκαν. Δεν είναι ονομαστικές οι προσκλήσεις. Αποδίδω πολύ μεγαλύτερη σημασία στις πρωτοβουλίες του πρωθυπουργού για μία προγραμματική πρόταση που θα αφορά το μέλλον της χώρας μετά την εποχή των δανείων και των μνημονιακών συμβάσεων παρά στην ονοματολογία. Μία προγραμματική πρόταση που μπορεί να εγγυηθεί ο πρωθυπουργός και όλοι όσοι συμμετέχουμε στη Ν.Δ. και κάτω από αυτή να συστρατευθούμε όλοι μαζί, να τη θέσουμε στην κρίση του ελληνικού λαού τις προσεχείς εκλογές, όποτε και αν γίνουν. Η ιδεολογία της Ν.Δ., ο ριζοσπαστικός φιλελευθερισμός, αντιπροσωπεί το σύνολο της κεντροδεξιάς και τις παρυφές της αριστεράς.»