Την Πέμπτη 30 Ιουνίου, στην εκπομπή των «Κακών Κορίτσιών» (16:00- 17:00), 1 τυχερός ακροατής θα κερδίσει 2 διανυκτερεύσεις στο ΑΓΝΑΝΤΙ STUDIOS στα Κύθηρα. Η προσφορά περιλαμβάνει πρωινό στο «Καφέ –Μηνάς» και ένα γεύμα ημερησίως στην παραδοσιακή ταβέρνα «Μανώλης».

(οι διανυκτερεύσεις είναι για τον μήνα Σεπτέμβριο)

ΑΓΝΑΝΤΙ studios : Παραδοσιακός οικισμός ,ήσυχο ψαροχώρι στα μαγευτικά Κύθηρα με την απίθανη γαλαζοπράσινη θάλασσα τη λαμπερή αμμουδιά του και το πασίγνωστο πλέον Ναυάγιο ,γραφικές Ταβέρνες , καφέ και φιλόξενοι κάτοικοι…..

1. Για το ΑΓΝΑΝΤΙ studios : είμαστε πλέον στα 4 κλειδιά ,ανώτερη διάκριση για τα δωμάτια. Επίσης βιβλιοθήκη, παιδική χαρά, ,μποστανάκι μπάρμπεκιου μεγάλη αυλή, ελεύθερο wifi,πλούσιο παραδοσιακό πρωινό απεριόριστη θέα στο Κάβο Μαλιά, παραδοσιακά έπιπλα, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα …με όλες τις ανέσεις.

2.Το Καφέ-Μηνάς όπου θα προσφέρουμε το πρωινό είναι καφέ –μπαρ στη κυριολεξία πάνω στο κύμα και στη λαμπερή αμμουδιά του Διακοφτίου ανοικτά από το πρωί μέχρι το βράδυ για ατέλειωτη ξεκούραση, χαλάρωση και ψυχαγωγία. Ποιοτικοί καφέδες κάθε τύπου, ουζομεζέδες ποικιλίες φρέσκιες σαλάτες ,παγωμένη μπύρα , φρούτα και απίθανα χειροποίητα γλυκά και παγωτά ενώ το βράδυ το καφέ Μηνάς προσφέρει χαλαρή μουσική και σφινάκια.

3.Το εστιατόριο-Παραδοσιακή Ταβέρνα Ο ΜΑΝΩΛΗΣ, δίπλα στη μαγευτική παραλία του Διακοφτίου ,όπου θα προσφέρουμε ένα κύριο γεύμα την ημέρα στους φιλοξενούμενους μας, είναι πλέον πασίγνωστο για τα φρέσκα ψάρια του και τους Αστακούς, τα ντόπια κρέατα και τα παραδοσιακά καλοκαιρινά φαγητά του. Κρατάμε τη παράδοση και αναβαθμίζουμε τις γεύσεις με νέα πιάτα που σας ταξιδεύουν.