Κερδίστε 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό, σε δίκλινο δωμάτιο στο ξενοδοχείο Pelion Resort. Η προσφορά ισχύει από 10/09/2015 – 30/09/2015 .{{{ moto }}}

Στείλτε sms γράφοντας ΒΗΜΑFM (κενό) ΟΝΟΜΑ και αποστείλετε στο 54010*

Το νεόκτιστο ξενοδοχείο 4 αστέρων βρίσκεται σε υψόμετρο 700μ. στον παραδοσιακό οικισμό της Πορταριάς και προσφέρει εκπληκτική θέα στο Πήλιο και στη Μακρινίτσα.

Το Pelion Resort είναι χτισμένο με σεβασμό στην παραδοσιακή τοπική αρχιτεκτονική και σύμφωνα με το φυσικό περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται και διαθέτει ένα συγκρότημα κτηρίων που περιβάλλεται από όμορφα δέντρα και βλάστηση.

Η ρεσεψιόν, το μπαρ και το εστιατόριο, καθώς και οι άνετοι χώροι καθιστικού με τζάκι, βρίσκονται στα 2 κεντρικά κτήρια.Υπάρχει επίσης σπα με υδρομασάζ και σάουνα.

Καθημερινά σερβίρεται ελληνικός μπουφές πρωινού, δίπλα στο τζάκι ή στον κήπο. Το πρωινό περιλαμβάνει τοπικό γιαούρτι, φρέσκα φρούτα και φρέσκο τυρόψωμο κι ελιόψωμο.

Τα 26 δωμάτια και σουίτες έχουν όλα ιδιωτική είσοδο από τους κήπους και προσφέρουν πολυτέλεια κι άπλετο χώρο. Όλες οι μονάδες είναι πλήρως εξοπλισμένες με μίνι μπαρ, CD player και δορυφορική τηλεόραση.

Οι μικρότεροι επισκέπτες μπορούν να διασκεδάσουν στην παιδική χαρά που βρίσκεται μέσα στους καταπράσινους κήπους.

Στείλτε sms γράφοντας ΒΗΜΑFM (κενό) ΟΝΟΜΑ και αποστείλετε στο 54010*

* Στους διαγωνισμούς θα λαμβάνονται υπόψη μόνο τα sms που θα αποστέλλονται στο 54010 κατά τη διάρκεια της εκάστοτε εκπομπή