5 Τυχεροί ακροατές κερδίζουν από 1 Δωροεπιταγή αξίας 20ευρώ

Hondos Center Υπέροχο Ταξίδι Ομορφιάς!{{{ moto }}}

Στείλτε sms γράφοντας ΒΗΜΑFM (κενό) ΟΝΟΜΑ και αποστείλετε στο 54010*

1. Hondos Center!

Ο καλύτερος προορισμός για καλλυντικά και είδη καθημερινής περιποίησης

Στα Hondos Center…τα ελληνικά καταστήματα θα βρείτε όλα τα καλλυντικά!

Αυθεντικά, επώνυμα και πολλά μοναδικά προϊόντα! Αφρόλουτρα, σαμπουάν, κρέμες σώματος, σαπούνια, βαφές, μακιγιάζ. Τεράστια ποικιλία σε προϊόντα καθημερινής περιποίησης για όλη την οικογένεια…μοναδικές προσφορές πάντα στις καλύτερες τιμές!

Προϊόντα 1+1 και 1+δώρο!!! Κάθε μέρα προσφορές!

Κάθε εβδομάδα νέες προσφορές!!!!

Στείλτε sms γράφοντας ΒΗΜΑFM (κενό) ΟΝΟΜΑ και αποστείλετε στο 54010*

2. Τα νέα στον κόσμο των Hondos Center δεν σταματούν ποτέ!!! Νέα αρώματα, νέα προϊόντα, νέες τάσεις! Ένα μόνο πράγμα μένει σταθερό… η ποιότητα και οι απίστευτα χαμηλές τιμές!!

Είναι πραγματικά απολαυστικό να κάνουμε τις αγορές μας, στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Αθήνας! Εκεί όπου βρίσκουμε τα καλύτερα και πιο οικονομικά προϊόντα της αγοράς. Και όπως πάντα με τις καλύτερες τιμές!

Αλλά και εκτός κέντρου… θα βρούμε από ένα Hondos Center σε κάθε γωνιά της Αττικής.

Επίσης, μην ξεχνάτε ότι στα Hondos Center θα βρούμε όλα τα καλλυντικά, είδη προσωπικής φροντίδας, τα απαραίτητα για το μακιγιάζ…τεράστια ποικιλία προϊόντων πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς!!!

Νέα προϊόντα και προσφορές που καλύπτουν τις ανάγκες όλης της οικογένειας! Στα Hondos Center θα βρούμε όλα τα επώνυμα καλλυντικά και πολλά αποκλειστικά προϊόντα! Στα Hondos Center βρίσκουμε πάντα τα καλύτερα στις καλύτερες τιμές!

Στείλτε sms γράφοντας ΒΗΜΑFM (κενό) ΟΝΟΜΑ και αποστείλετε στο 54010*

3. Ανοιξη και προσφορές πάνε μαζί στα Hondos Center!! Η εποχή προστάζει ανανέωση και βέβαια αυτό δεν θα ήταν εύκολο να γίνει χωρίς τις ατελείωτες προσφορές που μπορούμε να βρούμε στα Hondos Center! Και δεν είναι μόνο τα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ… αλλά και τα απαραίτητα σε όλους μας καθημερινά προϊόντα ευρείας κατανάλωσης!!! Στα πολυκαταστήματα Hondos Center και οι άνδρες έχουν την τιμητική τους! Ανακαλύψτε τις νέες αφίξεις στα τμήματα ανδρικής ένδυσης!

Αναζητήστε κάθε μέρα τις νέες προσφορές, στα τμήματα με τα προϊόντα καθημερινής περιποίησης πολλές 1+1 μοναδικές προσφορές!!!!

Στείλτε sms γράφοντας ΒΗΜΑFM (κενό) ΟΝΟΜΑ και αποστείλετε στο 54010*

* Στους διαγωνισμούς θα λαμβάνονται υπόψη μόνο τα sms που θα αποστέλλονται στο 54010 κατά τη διάρκεια της εκάστοτε εκπομπη