Ο τυχερός ακροατής θα κερδίσει 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό.{{{ moto }}}

Το Knossos Beach Bungalows & Suites διαθέτει ιδιωτική, αμμώδη παραλία, 3 πισίνες και 3 εστιατόρια. Η παραλία είναι εξοπλισμένη με ξαπλώστρες, ομπρέλες και μπαρ.

Στείλτε sms γράφοντας ΒΗΜΑFM (κενό) ΟΝΟΜΑ και αποστείλετε στο 54010*

Τα κατάλευκα μπανγκαλόου και οι σουίτες έχουν βεράντα με θέα στη θάλασσα, που βρίσκεται μέσα σε πανέμορφους κήπους. Όλες οι κλιματιζόμενες μονάδες διαθέτουν παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή, με διπλά τζάμια και δορυφορική τηλεόραση.

Οι επισκέπτες μπορούν να διασκεδάσουν με θαλάσσια σπορ και δραστηριότητες όπως θαλάσσιο σκι, κανό και τζετ σκι ή να χαλαρώσουν σε μια ξαπλώστρα δίπλα στην πισίνα, με ένα δροσερό ποτό και θέα στο Αιγαίο Πέλαγος.

Το κεντρικό εστιατόριο σερβίρει πρωινό σε μπουφέ, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο. Στο κομψό a la carte εστιατόριο οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν δημιουργική ελληνική κουζίνα με φρέσκα ντόπια υλικά. Το μπαρ της πισίνας σερβίρει ποτά και παγωτά, ενώ το κεντρικό μπαρ προσφέρει όμορφη θέα και χαλαρωτική ατμόσφαιρα.

Το πολύγλωσσο προσωπικό στην 24ωρη ρεσεψιόν προσφέρει υπηρεσία θυρωρείου και στο λόμπι παρέχεται δωρεάν Wi-Fi. Στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου υπάρχει και δωρεάν πάρκινγκ για τα οχήματα των επισκεπτών.

Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το Διεθνές Αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης, το οποίο απέχει 10χλμ. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε απόσταση 12χλμ. από το λιμάνι του Ηρακλείου.

Στείλτε sms γράφοντας ΒΗΜΑFM (κενό) ΟΝΟΜΑ και αποστείλετε στο 54010*

* Στους διαγωνισμούς θα λαμβάνονται υπόψη μόνο τα sms που θα αποστέλλονται στο 54010 κατά τη διάρκεια της εκάστοτε εκπομπη