2 ΤΥΧΕΡΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ ΑΞΙΑΣ 30€ ΓΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ «ΔΕΛΗΟΛΑΝΗ» {{{ moto }}}

Στείλτε sms γράφοντας ΒΗΜΑFM (κενό) ΟΝΟΜΑ και αποστείλετε στο 54010*

Το όνομα Δεληολάνης είναι άμεσα συνυφασμένο με την κορυφαία ποιότητα και την μοναδική γεύση στο παγωτό.

Στους πολυχώρους γεύσης «Δεληολάνης», Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ. Οι παραδοσιακές συνταγές των παγωτών παρασκευάζονται με υψηλής ποιότητος πρώτες ύλες και χρησιμοποιούνται μόνο φυσικά προϊόντα.

ΑΝΟΙΧΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΓΩΤΟΥ

Το παγωτό παράγεται καθημερινά για να προσφέρεται φρέσκο στους στους πελάτες. Κατά την διάρκεια της παραγωγής πολλοί πελάτες παρακολουθούν την διαδικασία. Όταν δε, οι πελάτες συνοδεύουν τα παιδάκια τους, κάνουν ιδιαίτερη χαρά όταν βλέπουνε την εικοσάλιτρη συσκευασία γάλακτος να αδειάζει στον βραστήρα, και ρωτάνε τους γονείς τους «Μα υπάρχει τόση μεγάλη συσκευασία γάλακτος?». Πόσο μάλλον όταν το φιλόξενο προσωπικό εξηγεί στα παιδάκια την ώρα που ο τεχνίτης βάζει τις ολόφρεσκες φράουλες, τα παιδάκια ρωτάνε «Βάζουμε τόσες πολλές φράουλες στο παγωτό που τρώμε?».!

Στείλτε sms γράφοντας ΒΗΜΑFM (κενό) ΟΝΟΜΑ και αποστείλετε στο 54010*

Γευστικά Tips: Προτιμήστε στο κυπελάκι σας τουλάχιστον δύο γεύσεις παγωτού. Είναι σημαντικό οι γεύσεις να εναλλάσσονται, ώστε να ξυπνούν αυτές που εξασθενούν στο στόμα μετά την Τρίτη κουταλιά. Για αυτό σας προτείνουμε να συνδυάσετε:

· Γρανίτα φράουλα & σοκολάτα

· Καιμάκι & Εκμέκ

· Σοκολάτα & κρέμα cookies

· Γρανίτα φράουλα & Ρούμι και perrier

· Γρανίτα λεμόνι & Φυστίκι Αιγίνης

…. Και 30 ακόμα γεύσεις αναμένουν τους ευφάνταστους συνδυασμούς σας

ΑΓΝΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ (στην κάθε πρόταση να έχει σχέδια)

· Το γάλα μας είναι φρέσκο από τις πιο καταξιωμένες μικρές οικογενειακές φάρμες, όπου η φροντίδα των γαλακτοφόρων ζώων γίνεται με αγάπη.

· Χρησιμοποιούμε φρέσκα αβγά από ελληνικά κοτέτσια.

· Η σοκολάτα είναι δικής μας παραγωγής και παράγεται σε μικρές ποσότητες και χρησιμοποιούμε αποκλειστικά με βούτυρο κακάο, κακαόμαζα, βανίλια και ζάχαρη.

· Το βούτυρο μας είναι αγελαδινό και ολλανδικό εξαιρετικής ποιότητας

· Οι ξηροί καρποί είναι ελληνικοί από την Αίγινα και από την Μακεδονία. Ενώ τα φουντούκια μας είναι από την Τουρκία (ή Ιταλία) και ξεχωρίζουν για το φίνο άρωμα τους.

· Στο παγωτό καϊμάκι, χρησιμοποιούμε ρίζες του φυτού σαλέπι το οποίο φύεται στην εύκρατη ζώνη της μεσογείου, όπως στην Ελλάδα, την Περσία και την Τουρκία. Οι αποξηραμένες ρίζες αλέθονται και το αλεύρι της ρίζας δίνει στο παγωτό καιμακια αυτή την ξεχωριστή γεύση και το μαστίχωμά της.

· Τα ολόκληρα κομμάτια νουτέλας στο παγωτό Nutella το καθιστούν πρώτο στην προτίμηση των φίλων της σοκολάτας.

· Για τους λάτρεις της σοκολάτας οι γεύσεις σοκολάτα και Stracciatella με τραγανά κομμάτια από σοκολάτα υγείας, παράγονται με την εξαιρετική σοκολάτα υγείας που παράγουμε στα εργαστήρια μας.

· Το παγωτό Tiramisu φτιάχνεται με ανάλαφρη κρέμα γάλακτος και παντεσπάνι, βουτηγμένο σε καφέ espresso, ενώ η γεύση Ferrero συγκλονίζει με τα καβουρδισμένα φουντούκια και τα λαχταριστά μπισκότα παραγωγής μας.

ΚΑΡΠΟΙ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Το πρωτότυπο παγωτό Pecan παρασκευάζεται με καραμελωμένα καρύδια Pecan από την Βραζιλία και αυθεντικό αμερικάνικο σιρόπι από σφένδαμο.

Το παγωτό φιστίκι παίρνει την γεύση και το χρώμα του από τα αυθεντικά φιστίκια Αιγίνης που έχουν καβουρδιστεί και καραμελωθεί στο εργαστήριο μας. Τα χιλιάδες θρυμματισμένα φιστίκια Αιγίνης προδίδουν από μόνα τους την αυθεντικότητα αυτής της συνταγής.

THE PERFECT PARFAIT

Το αμύγδαλο και τα φρουί γλασε δημιουργούν ένα άριστο αποτέλεσμα, με την πλούσια γεύση της κρέμας στο παγωτό παρφέ κρέμα. Οι ξηροί καρποί και η σοκολάτα παραγωγής μας συνθέτουν ένα φινετσάτο άρωμα στην γεύση παρφέ σοκολάτα, που είναι αδύνατο να του αντισταθούν οι λάτρεις της σοκολάτας.

Οι ανεξάντλητη φαντασία, το μεράκι και η πολυετής τεχνογνωσία των εργαστηρίων Δεληολάνης, δημιουργούν ολοένα και περισσότερες ευφάνταστες γεύσεις στο παγωτό κερδίζοντας όλο και περισσότερους φίλους.

ΔΡΟΣΕΡΕΣ ΓΡΑΝΙΤΕΣ

Οι γρανίτες μας φτιάχνονται με ολόφρεσκα φρούτα της εποχής, που διαλέγουμε από έλληνες παραγωγούς. Η επιλογή των φρούτων γίνεται με βάση το φίνο άρωμα και την φρεσκάδα τους. Ιδιαίτερη γεύση για εσάς που αναζητάτε το διαφορετικό, είναι η γρανίτα Mojito με ρούμι, lime και δυόσμο.

Στείλτε sms γράφοντας ΒΗΜΑFM (κενό) ΟΝΟΜΑ και αποστείλετε στο 54010*


* Στους διαγωνισμούς θα λαμβάνονται υπόψη μόνο τα sms που θα αποστέλλονται στο 54010 κατά τη διάρκεια της εκάστοτε εκπομπής