Μπείτε στην κλήρωση και κερδίστε 2 Bitmore Tablet 7” με IPS οθόνη, δώρο από το www.you.gr {{{ moto }}}

Τεχνικά χαρακτηριστικά

· Έκδοση Λειτουργικού συστήματος: Android 4.2

· Μέγεθος οθόνης: 8.0»

· Ανάλυση οθόνης: 1024×768

· Μοντέλο Επεξεργαστή: Cortex A9 Dual Core

· Χωρητικότητα: 8 GB

· Ασύρματη Σύνδεση: WiFi

Στείλτε sms γράφοντας ΒΗΜΑFM (κενό) ΟΝΟΜΑ και αποστείλετε στο 54010*

Πιο αναλυτικά:

Ένα βήμα πιο μπροστά!
Σε ενημέρωση, διασκέδαση και παραγωγικότητα.

Το νέο Bitmore Tab870 είναι ελαφρύ, άνετο στο κράτημα και διαθέτει μοναδικές επιδόσεις. Με οθόνη IPS 8’’, διπύρηνο επεξεργαστή και λειτουργικό σύστημα Android 4.2, το Tab870 πηγαίνει την ενημέρωση, τη διασκέδαση και την παραγωγικότητά σας πιο μπροστά.
Ένα βήμα πιο μπροστά!

Είναι άνετο και ελαφρύ.
Για να το έχετε πάντα μαζί σας.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη μεταφορά του tablet.
Το Tab870 είναι ελαφρύ και διαθέτει περιορισμένες διαστάσεις για να το έχετε πάντα μαζί σας και να το μεταφέρετε με ευκολία. Είναι κομψό και διαθέτει μοντέρνα σχεδίαση για να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε και να απολαμβάνετε τις δυνατότητές του παντού. Διαθέτει μεγάλη αυτονομία για να ενημερώνεστε από τα αγαπημένα σας websites και να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις στα κοινωνικά δίκτυα συνεχώς.

Bάρος 410 γραμ., μπαταρία 4000mAh

Οθόνη IPS.
Δείτε τα όλα! Καλύτερα!

Απολαύστε τα βίντεο και τα παιχνίδια σας, ακόμα και την εργασία σας.
Στην οθόνη IPS 8’, πολλαπλής αφής, του Tab870 όλα φαίνονται καλύτερα. Δείτε βίντεο με την παρέα σας χάρη στο μεγαλύτερο εύρος θέασης, νιώστε το gaming με πιο ζωντανά χρώματα και κάντε πιο άνετη την εργασία σας με καλύτερη ευκρίνεια.

τεχνολογία IPS, διαγώνιος 8’’, ανάλυση 1024x768

Με την ισχύ των 2 πυρήνων. Η ισχύς που σας δίνει την απόλυτη ελευθερία

Ο διπύρηνος επεξεργαστής στο εσωτερικό του Tab870 προσφέρει στο tablet όλη την απαραίτητη ισχύ για να ανταποκριθεί ακόμα και στις πιο δύσκολες εφαρμογές, ενώ η υποστήριξη που προσφέρει στα γραφικά των παιχνιδιών αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το ρόλο τους ως φορητή συσκευή ψυχαγωγίας και όχι μόνο.

Ασύρματη ελευθερία.
Χωρίς καλώδια και περιορισμούς.

Στείλτε sms γράφοντας ΒΗΜΑFM (κενό) ΟΝΟΜΑ και αποστείλετε στο 54010*

Χάρη στην ασύρματη σύνδεση Wi-Fi και το υποστηριζόμενο πρωτόκολλο 802.11n, το Tab870 συνδέεται άμεσα στο internet, ενώ διαθέτει καλύτερο σήμα και προσφέρει μεγαλύτερη ταχύτητα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο HD, να ακούσετε μουσική και να δείτε φωτογραφίες στη εξαιρετική οθόνη του από οποιαδήποτε άλλη συσκευή του δικτύου σας, καθώς και να σερφάρετε στο Web με μοναδική άνεση.

Επεκτασιμότητα. Συνδεσιμότητα.
Κανένα όριο στην παραγωγικότητα και την άνεση.

Συνδέστε πληκτρολόγιο, ποντίκι και άλλες συσκευές στη θύρα USB Host του Tab870 για να επεξεργαστείτε έγγραφα με περισσότερη ευκολία και να βελτιώσετε σημαντικά την παραγωγικότητά σας. Κατεβάστε εφαρμογές και αποθηκεύστε μουσική και φωτογραφίες στην εσωτερική μνήμη χωρητικότητας 8GB, την οποία μπορείτε να επεκτείνεται μέσω κάρτας micro SD έως 32GB. Απολαύστε τα στην τηλεόρασή σας μέσω της σύνδεσης HDMI μετατρέποντας το tablet σας σε ένα πλήρες σύστημα αναπαραγωγής πολυμέσων και μοναδικής ψυχαγωγίας.

Λήψη και επικοινωνία στα καλύτερά τους.

Με μία κάμερα 2MP στο πίσω μέρος για λήψη και μία εμπρόσθια 0,3MP για επικοινωνία και φωτογράφιση, το Tab870 είναι έτοιμο να συλλάβει και να κρατήσει για πάντα τις καλύτερες στιγμές σας, αλλά και να προσφέρει καθαρή εικόνα όταν επικοινωνείτε με φίλους μέσω του Skype.

Android 4.2.
Προεγκατεστημένες εφαρμογές. Google Play. Όλα εδώ, για να ζήσετε άμεσα την καλύτερη εμπειρία.

Το Tab870 διαθέτει την πρόσφατη έκδοση 4.2 του Android για να μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις περισσότερες και καλύτερες δυνατότητες της νεότερης έκδοσης του λειτουργικού της Google. Έρχεται με προεγκατεστημένες εφαρμογές αναπαραγωγής πολυμέσων, ανάγνωσης ηλεκτρονικών βιβλίων και ελληνικό πληκτρολόγιο για να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε άμεσα. Σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε μεταξύ χιλιάδων εφαρμογών από το online κατάστημα Google Play και να εγκαταστήσετε τις καλύτερες.

Στείλτε sms γράφοντας ΒΗΜΑFM (κενό) ΟΝΟΜΑ και αποστείλετε στο 54010*

* Στους διαγωνισμούς θα λαμβάνονται υπόψη μόνο τα sms που θα αποστέλλονται στο 54010 κατά τη διάρκεια της εκάστοτε εκπομπής