Η μεγάλη παράδοση των καφέδων της οικογένειας Δρακούλη έχει τις ρίζες της πολύ παλιά, στις αρχές του αιώνα μας.
O παππούς, από την Σμύρνη της Μικράς Ασίας έφερε την αγάπη του για την ποιότητα και την γνώση του καλού καφέ. Από τότε και ως σήμερα, η αστείρευτη αγάπη για την αληθινή τέχνη του καφέ αποτελεί την κινητήριο δύναμη της οικογένειας. {{{ moto }}}

Στείλτε sms γράφοντας ΒΗΜΑFM (κενό) ΟΝΟΜΑ και αποστείλτε στο 54010*

Συνδυάζοντας τη μακρά παράδοση και τη μοναδική τεχνογνωσία μας με την πλέον σύγχρονη αντίληψη στην επεξεργασία του καφέ, δημιουργούμε εκλεκτά χαρμάνια που διακρίνονται για την αυθεντικότητα, το χαρακτήρα και την ξεχωριστή τους γεύση.

Εδώ και τρεις γενιές εξελίσσουμε τις παραδοσιακές τεχνικές επεξεργασίας ποιοτικού καφέ με μεράκι και πάθος για τη διαρκή αναζήτηση του τέλειου καφέ. Για το σκοπό αυτό δημιουργήθηκε η υπερσύγχρονη μονάδα επεξεργασίας καφέ στο Αλιβέρι της Εύβοιας, κάνοντας πράξη το όραμα του Ντίνου Δρακούλη για μια πρότυπη μονάδα στη χώρα μας με διεθνή standards. Στην πρότυπη αυτή μονάδα, με το σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά ISO 9001 πιστοποιημένο από το TUV Hessen, η παράδοση των καφέδων της οικογένειας Δρακούλη παντρεύεται με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας δημιουργώντας εξαιρετικά προϊόντα, όπως ο Ελληνικός και ο Σμυρναίικος!

Η πρόσφορά ισχύει για 2 σακούλες. Η συσκευασία περιλαμβάνει Ελληνικό, Σμυρναίικος Καφέ και καφέ φίλτρου tusso της οικογένειας Δρακούλη.

Στείλτε sms γράφοντας ΒΗΜΑFM (κενό) ΟΝΟΜΑ και αποστείλτε στο 54010*

* Στους διαγωνισμούς θα λαμβάνονται υπόψη μόνο τα sms που θα αποστέλλονται στο 54010 κατά τη διάρκεια της εκάστοτε εκπομπής