TO CRETA RESIDENCE 3* Sup προσφέρει στους ακροατές του VIMA FM, 4διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο.

(ΑΠΟ 1/5-17/7 ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ){{{ moto }}}

*ΕΚΤΟΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΑΡΓΙΩΝ.

*ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Οι ακροατές μπορούν να στέλνουν sms γράφοντας VIMA FM KENO ΚΡΗΤΗ KENO ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ. Στο τέλος κάθε εκπομπής θα γίνεται από τους συντελεστές της κάθε εκπομπής η Κλήρωση και θα ανακοινώνονται τα ονόματα των νικητών.

CRETA RESIDENCE 3* Sup, Ρέθυμνο

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Το ξενοδοχείο CRETA RESIDENCE 3* Sup, βρίσκεται στην κοσμοπολίτικη Κρήτη, στην περιοχή Πλατανιάς ανατολικά του Ρεθύμνου.

Περιβάλλεται από φοίνικες και είναι πολύ κοντά σε μια τεράστια αμμώδη παραλία (οργανωμένη με τις ανάλογες χρεώσεις) με πεντακάθαρη θάλασσα.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ: Το ξενοδοχείο CRETA RESIDENCE 3* Sup, διαθέτει Το συγκρότημα διαθέτει 62 δωμάτια σε κεντρικό κτήριο σε μία καταπράσινη τοποθεσία Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι ή βεράντα, μπάνιο, τηλέφωνο, τηλεόραση, και κλιματισμό και στεγνωτήρα μαλλιών. Στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου θα βρείτε εστιατόριο, πισίνα & παιδική πισίνα, κεντρικό μπαρ και pool bar, παιδική χαρά και internet corner.

Στείλτε sms γράφοντας ΒΗΜΑFM (κενό) ΟΝΟΜΑ και αποστείλετε στο 54010*

* Στους διαγωνισμούς θα λαμβάνονται υπόψη μόνο τα sms που θα αποστέλλονται στο 54010 κατά τη διάρκεια της εκάστοτε εκπομπη