Μαρινέλλα, Γιάννης Πάριος, Μανώλης Λιδάκης, Δημήτρης Μπάσης και Μελίνα Ασλανίδου ενώνουν τις φωνές τους για να τιμήσουν τα 50 χρόνια προσφοράς του Γιώργου Κατσαρού, σε ένα μοναδικό αφιέρωμα που παρουσιάζει ο ΒΗΜΑ 99.5 στις 8 και 9 Φεβρουαρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Μίμης Πλέσσας, Κώστας Χατζής και Νίκος Ιγνατιάδης θα αυτοσχεδιάσουν στο πιάνο και την κιθάρα συνοδεύοντας τον μαέστρο με το σαξόφωνό του. Guest θα είναι ο Ηλίας Κλωναρίδης.

Ο συνθέτης και οι ερμηνευτές συμπράττουν με τη Συμφωνική Ορχήστρα αλλά και τη Χορωδία του Δήμου Αθηναίων. Τη Συμφωνική Ορχήστρα θα διευθύνει ο ίδιος ο συνθέτης, και τη Χορωδία ο Σταύρος Μπερής.

«Θέλω να ευχαριστήσω αυτούς τους τραγουδιστές που θα ερμηνεύσουν τα τραγούδια μου, εκτός από τον Πάριο και τη Μαρινέλλα, δύο παιδιά που τα έβγαλα εγώ – λέω παιδιά, γιατί εγώ έτσι τους βλέπω και αυτοί με φωνάζουν πατέρα», δήλωσε στο ΒΗΜΑ 99.5, για το αφιέρωμα, ο Γιώργος Κατσαρός.

Το πρόγραμμα θα επιμεληθεί καλλιτεχνικά ο καταξιωμένος, μουσικός, παραγωγός και συνεργάτης του συνθέτη Φίλιππος Παπαθεοδώρου.

Τις δύο συναυλίες θα παρουσιάσει ο δημοφιλής ηθοποιός Σπύρος Παπαδόπουλος.

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί από το ΒΗΜΑ FM 99,5 για την αγορά ηλεκτροεγκεφαλογράφου του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία».

info

Μία παραγωγή της εταιρείας PROSPERO με την υποστήριξη του ΒΗΜΑ FM 99,5.

Δευτέρα 8 και Τρίτη 9 Φεβρουαρίου, Μέγαρο Μουσικής, αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης»

Ώρα έναρξης: 20.30