Ένα βιβλίο, ένα ευρώ, για ένα καλό

Ο Βήμα fm 99,5 σας προσκαλεί από την Πέμπτη 13 μέχρι την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου (11:00-21:00) σε ένα ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο bazaar στην Τεχνόπολις με σκοπό την υποστήριξη του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α).

Δωρίζοντας 1 μόλις ευρώ ο καθένας μπορεί να αποκτήσει οποιοδήποτε βιβλίο των εκδόσεων «ΤΟ ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ». Όλα τα χρήματα θα διατεθούν στο Ίδρυμα Αστέγων του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α) και θα στηρίξουν τα συσσίτια από τα οποία τρέφονται καθημερινά 1.500 άποροι και άστεγοι συμπολίτες μας και προμηθεύουν με τρόφιμα 1.250 οικογένειες του κέντρου της Αθήνας.

Τα 200.000 βιβλία που θα διατεθούν, καλύπτουν ένα πλήθος θεματικών ενοτήτων όπως η ιστορία, η λογοτεχνία, η μαγειρική, το ταξίδι και το παιδί.

Το bazaar θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα «Νίκος Γκάτσος» της Τεχνόπολις στο Γκάζι.

Οι επισκέπτες μπορούν να έχουν εύκολη πρόσβαση στο χώρο από το σταθμό του Μετρό ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ.

Ο χώρος θα είναι διακοσμημένος με δεκάδες στολισμένα χριστουγεννιάτικα δέντρα προσφορά των Ελατοπαραγωγών του Χολωμόντα Χαλκιδικής, τα οποία στο τέλος του bazaar θα κληρωθούν σε τυχερούς ακροατές του Βήμα fm.

Στο χώρο οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να χαρούν το παιχνίδι τους με τις νιφάδες του χιονιού στο snow globe που θα στηθεί στο χώρο της εκδήλωσης ειδικά για αυτούς.

Το φιλανθρωπικό bazaar θα πλαισιωθεί από Χριστουγεννιάτικα καλλιτεχνικά δρώμενα με τη συμμετοχή αγαπημένων ερμηνευτών και καλλιτεχνών.

Μεταξύ άλλων θα εμφανιστούν ζωντανά η Παιδική Χορωδία Δ. Τυπάλδου, το Ωδείο Αθηνών, το Κουιντέτο Χάλκινων Πνευστών «Suono», οι Zero Zero και άλλα καλλιτεχνικά groups.

Το απόγευμα του Σαββάτου 15 Δεκεμβρίου το Αθηναϊκό καλλιτεχνικό δίκτυο στήνει ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο πάρτι για όλους τους ακροατές του ΒΗΜΑ FM επιστρατεύοντας τους καλύτερους μουσικούς του:

* Η ομάδα του Μάριου Στρόφαλη θα προσφέρει στο κοινό ένα μουσικό ταξίδι στα λιμάνια του πολιτισμού του Ευρωπαϊκού νότου.

* Οι Εν Καρδία θα τραγουδήσουν ελληνόφωνα αποσπάσματα της κάτω Ιταλίας.

* Μαζί μας θα είναι επίσης, οι El duo de dos (προφέρεται ελ δούο δε δος) με παραδοσιακό αργεντίνικο τάνγκο.

* Τέλος, οι Cosa NosTres θα προσφέρουν μουσικές φλαμένγκο, σουίνγκ και λάτιν.

Παράλληλα, ο Βήμα fm θα εκπέμπει το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματός του ζωντανά από τους χώρους του bazaar.

Η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Bήμα fm γίνεται με την ευγενική υποστήριξη του Ομίλου Μυτιληναίος, της Wind, της Mercedes Benz Hellas και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και την χορηγία της Lipton.