Εκατοντάδες κόσμου και την Κυριακή στην τέταρτη ημέρα του bazaar βιβλίου που διοργανώνει μέχρι και την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου ο Βήμα fm στο Golden Hall στο Μαρούσι. Πολύ περισσότερος ο κόσμος από τις προηγούμενες μέρες με μεγαλύτερη διάθεση να βοηθήσει τις οικογένειες που σιτίζονται στα Κέντρα Αλληλεγγύης των Δήμων Αθήνας και Καλλιθέας.{{{ moto }}}

Πουλήθηκαν την Κυριακή περισσότεροι από 30.000 τίτλοι ενώ το συνολικό ποσόν που θα διατεθεί στα Κέντρα Αλληλεγγύης έχει ξεπεράσει τις 90.000 ευρώ.

Αγαπημένοι και καταξιωμένοι καλλιτέχνες όπως η Κάτια Δανδουλάκη, η Κατερίνα Λέχου και η Κάρμεν Ρουγγέρη ενίσχυσαν με την παρουσία τους τον σημαντικό σκοπό που ανέλαβε ο Βήμα fm. Το Σάββατο στο Golden Hall βρέθηκαν η Ζέτα Δούκα και η Παναγιώτα Βλαντή ενώ την Κυριακή στο χώρο του bazzar θα διαλέγουν βιβλία και θα μιλήσουν με τον κόσμο οι: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Μαρία Καβογιάννη, Πάνος Αμαραντίδης, Μέμος Μπεγνής, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Φάνης Μουρατίδης, Αννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους, Δάνης Κατρανίδης, Αντιγόνη Δρακουλάκη και πολλοί άλλοι.

Την Κυριακή επίσης βρέθηκε στο Golden Hall η Ελεονώρα Ζουγανέληκαι μίλησε στον Νίκο Θρασυβούλου (12.00-14.00) για την καινούργια της δουλειά με τίτλο «Είπα στους φίλους μου…».

Ο Βήμα fm δωρίζει 20.000 βιβλία τα έσοδα από τα οποία θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση των Κέντρων. Καλεί όλους τους ακροατές του να επισκεφθούν τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που παραχώρησε το Golden Hall στον 2ο όροφο του Εμπορικού Κέντρου, από τις 10 το πρωί ως τις 8 το βράδυ και να αγοράσουν τα βιβλία που προσφέρονται με ένα μόνο ευρώ το καθένα.

Ανάμεσα στους 20.000 τίτλους που θα βρουν όσοι έρθουν στο bazaar περιλαμβάνονται τα γνωστότερα έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, οι καλύτεροι ταξιδιωτικοί οδηγοί, πρωτότυπα βιβλία μαγειρικής,μουσικές συλλογές με έντεχνη αλλά και κλασική μουσική και βιβλία για παιδιά.

Ο στόχος είναι να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα τα οποία θα διατεθούν για να αγοραστούν τρόφιμα για τους 1.500 ανθρώπους που σιτίζονται στο Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 35) και τις συνολικά 500 οικογένειες που εξασφαλίζουν τρόφιμα από τα δύο Κέντρα Αλληλεγγύης

Τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου στο χώρο του bazaar θα συναντήσετε τους

13:00 – 14:00 ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΓΡΑΜΜΕΛΗ – ΚΟΣΜΑ ΒΙΔΟ

16:00 – 17:00 ΝΑΤΑΣΑ ΜΠΑΣΤΕΑ – ΣΤΕΛΙΟ ΒΡΑΔΕΛΗ

Tip: Free και ανοικτό το wi-fi!!!

Το bazaar γίνεται με την ευγενική υποστήριξη του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς.