Πατροπαράδοτα έθιμα, κατανυκτικό κλίμα, χρυσοπράσινοι ελαιώνες πλημμυρισμένοι με τα αρώματα της ανθισμένης ανοιξιάτικης φύσης και γαλάζια κρυστάλλινα νερά δημιουργούν έναν ακαταμάχητο συνδυασμό που εγγυάται ένα αξέχαστο ελληνικό Πάσχα.

Είτε είστε με την οικογένεια ή τους φίλους σας είτε προτιμάτε δράση ή ξεκούραση, οι δραστηριότητες είναι αναρίθμητες: παίξτε γκολφ, πηγαίνετε ποδηλατάδα μέχρι τη Βοϊδοκοιλιά, κάντε πεζοπορίες δίπλα στη θάλασσα, επισκεφθείτε τα συγκλονιστικά αξιοθέατα της περιοχής, δοκιµάστε παραδοσιακές γεύσεις αλλά και fusion κουζίνα στα εστιατόρια της Costa Navarino ή αναζωογονηθείτε στο βραβευμένο Anazoe Spa όπου μπορείτε να απολαύσετε θεραπείες βασισμένες σε πρακτικές υγείας και ομορφιάς που εφαρμόζονταν στην αρχαία Ελλάδα.

Τιμήστε την παράδοση και ζήστε την κατάνυξη των ημερών στολίζοντας κι εσείς τον Επιτάφιο στο μικρό εκκλησάκι του Αγίου Σαμψών και ετοιμάζοντας τη «Λαμπροκουλούρα». Παρακολουθήστε την αναστάσιμη λειτουργία, χορέψτε παραδοσιακούς χορούς και γίνετε κι εσείς παιδιά μαζί με τα παιδιά σας συμμετέχοντας σε όλα τα παιχνίδια. Μεζέδες, ορεκτικά και ελληνική μουσική θα συνοδεύουν τη γιορτή.

Τις απογευματινές και βραδινές ώρες, μουσικές του κόσμου και μοναδικά κοκτέιλ στο all day bar 1827 ή στο Anax lounge θα συμπληρώσουν αυτό το μαγικό διάλειμμα από την καθημερινότητα!

Το The Westin Resort Costa Navarino είναι ο απόλυτος οικογενειακός προορισμός, με το εντυπωσιακό Aqua Park, τα Cocoon και SandCastle, όπου τα παιδιά απασχολούνται ευχάριστα και δημιουργικά, αλλά και το Sports & Entertainment Centre με κλειστό γήπεδο μπάσκετ, βόλεϊ και τοίχο αναρρίχησης.

Το The Romanos, a Luxury Collection Resort θα δώσει µία επιπλέον νότα πολυτέλειας στις πασχαλινές διακοπές σας, με εκλεκτά δωμάτια, σουίτες και βίλες µε θέα στην απέραντη παραλία The Dunes Beach ή στους κυματιστούς λόφους των γηπέδων γκολφ, ενώ στο The Romanos Ionian Exclusive θα απολαύσετε μοναδικά προνόμια και υπηρεσίες.

Πληροφορίες:

τηλ. 27230-97000,

email: reservations.romanos@costanavarino.com, reservations.westin@costanavarino.com