Την Κυριακή, στις 28 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η λαμπερή τελετή της απονομής των Oscars.
Τους νικητές τους περιμένει το Χρυσό Αγαλματάκι ενώ για τους υποψηφίους στις βασικές κατηγορίες έχει προβλεφθεί μια σακούλα- έκπληξη. Φυσικά όχι με σοκολάτες και καραμέλες αλλά με δώρα αξίας $200.000.
Η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για αυτό το… δώρο της παρηγοριάς   χαρακτηρίζει αυτή την τσάντα για τους υποψήφιους ως «ένα μείγμα υπέροχο, με διασκεδαστικά και χρήσιμα αντικείμενα που μπορεί βεβαίως οι παραλήπτες να έχουν χρήματα να τα αποκτήσουν όλα αυτά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα τους ενθουσιάσει το γεγονός ότι θα λάβουν δώρα».
Προγράμματα γυμναστικής, ποτά, ενοικίαση αυτοκίνητου, ταξίδια στο Ισραήλ (παροχή της ίδιας της ισραηλινής κυβέρνησης) και την Ιαπωνία ακόμη και καραμέλες, αποσμητικά και ειδική τρόμπα που αυξάνει το στήθος είναι μερικές από τις εκπλήξεις της σακούλας.
Ωστόσο, η τσάντα με τα καλούδια κρύβει και μια «δυσάρεστη» έκπληξη για τους παραλήπτες της. Δεν είναι ακριβώς δωρεάν αλλά θα έχουν μια κάποια φορολογική επιβάρυνση. Συγκεκριμένα όσα από αυτά ξεπερνούν τα $600.
Παρόλα αυτά, μπορεί κάποιος να αρνηθεί να την παραλάβει και έτσι να απαλλαγεί άμεσα από τις όποιες φορολογικές υποχρεώσεις.