@gypsetgoddess (278 χιλιάδες followers)

Το ατού της Caitlin Turner είναι ότι συνδυάζει την πρακτική της γιόγκα με ταξίδια σε όλο τον κόσμο και εμπνέει τους ανθρώπους που την ακολουθούν χάρη στην θετική της ενέργεια.

@kinoyoga (924 χιλιάδες followers)

Η Kino MacGregor είναι λάτρης της Ashtanga Yoga, έχει 60 εκατομμύρια φανατικούς θαυμαστές στο Youtube και έχει ήδη βγάλει 6 DVD με συμβουλές για την αγαπημένη της πρακτική.

@laurasykora (1.1 εκατομμύρια followers)

Η Laura Kaperzak είναι διάσημη δασκάλα της γιόγκα, έχει δημιουργήσει την ιστοσελίδα twofitmoms.com και ξεχωρίζει για τις φωτογραφίες που ανεβάζει με την εξίσου ταλαντούχα μικρή της κόρη.

@mandymartini (43.4 χιλιάδες followers)

Η Σουηδέζα Mandy Vasquez αγάπησε τη γιόγκα πριν από οχτώ χρόνια που μετακόμισε στο Λος Άντζελες. Σήμερα, διδάσκει και aerial yoga και εκφράζει το πάθος της γι’ αυτή μέσα από μοναδικές φωτογραφίες στα social media.

@patrickbeach (272 χιλιάδες followers)

Ο Patrick Beach εξειδικεύεται στις ανάστροφες πόζες της γιόγκα και καλεί όποιον τον ακολουθεί να συνδέσει σώμα με ψυχή και πάντα να έχει υπομονή για τις δύσκολες πόζες.

@stephynow (63 χιλιάδες followers)

Δασκάλα της γιόγκα, φωτογράφος, συγγραφέας και μητέρα, η Stephanie Birch μοιράζεται καθημερινά το πάθος της για τη γιόγκα με απανταχού θαυμαστές της.

@tarastiles (114 χιλιάδες followers)

Η Tara Stiles είναι πρώην μοντέλο, ζει στη Νέα Υόρκη, ανέπτυξε τη Strala Yoga, έναν συνδυασμό χορού και γιόγκα, ενώ έχει γράψει και κάποια πετυχημένα βιβλία.

@yogabeyond (333 χιλιάδες followers)

Το διάσημο – στα social media – ζευγάρι Honza και Claudine Lafond μοιράζονται μέσα από πολύ εντυπωσιακές πόζες την αγάπη τους για την γιόγκα και συγκεκριμένα για την Acro Yoga.

@yoga_ girl (1.7 εκατομμύρια followers)

Ανήκει στη Rachel Brathen, τη μεγαλύτερη γιόγκα σταρ του instagram. Είναι γνωστή επίσης για τα σεμινάρια SUP Yoga που κάνει σε όλο τον κόσμο

@beachyogagirl (914 χιλιάδες followers)

Η Kerri Verna λατρεύει να διδάσκει γιόγκα στην παραλία. Το χαρακτηριστικό της είναι ότι όσο προχωρημένες και αν είναι οι asanas (πόζες) που δείχνει, εκείνη τις κάνει να φαίνονται εφικτές από όλους.