Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι εύκολο. Το να ακολουθείς καθημερινά συγκεκριμένους κανόνες στη διατροφή σου και να ετοιμάζεις ειδικά γεύματα στην κουζίνα κάθε πρωί φαντάζει ακατόρθωτο. Όπως επίσης ακατόρθωτο φαντάζει για τις περισσότερες και το να προσλάβουν ένα σεφ που να είναι διατεθειμένος να τους τα έχει όλα στο πιάτο –στην κυριολεξία. Αλλά επειδή ο Τομ Μπρέιντι και η Ζιζέλ Μπούντχεν μπορούν, ακολουθούν τις συμβουλές του σεφΆλεν Κάμπελκαι μένουν fit για πάντα. Και εμείς απλώς προσπαθούμε να αντιγράψουμε τις κινήσεις τους.

Έχουμε και λέμε:

– Η δίαιτά βασίζεται στα λαχανικά. Το 80% είναι πιάτα για vegetarians με αγνά, φρέσκα υλικά (ποιος δεν θα ήθελε να έχει veggie sushi για μεσημεριανό;).

– Το υπόλοιπο 20% των γευμάτων περιλαμβάνει steak, πάπια, κοτόπουλο και –αν είναι η ημέρα του ψαριού– άγριο σολομό (ναι άγριο σολομό).

– Η λευκή ζάχαρη και το αλεύρι μπαίνουν στη λίστα με τις άγνωστες λέξεις για το νέο έτος.

– Το μαγείρεμα γίνεται με λάδι καρύδας και στον πάγκο παίρνει θέση το αλάτι Ιμαλαΐων –ποτέ το ιωδιούχο.

– Τα γαλακτοκομικά και η καφεΐνη φεύγουν από το πρόγραμμα.

Σοβαρά τώρα;