Μπορεί το καλοκαίρι να τέλειωσε ωστόσο οι πρώτες φθινοπωρινές μέρες είναι μπροστά μας δίνοντάς μας την ευκαιρία για μια καινούργια αρχή στην περιποίηση και την χαλάρωση που τόσο χρειαζόμαστε. Το Hilton Αθηνών σαν προσκαλεί να ανακαλύψετε το Premium Health Club με πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, σάουνα, χαμάμ κ.α προσφέροντας επιπλέον και έκπτωση 200 ευρώ σε όσους γίνουν μέλη του έως τις 31/10.

Ένας υπέροχος χώρος χαλάρωσης και ευεξίας στη καρδιά της πόλης ανοίγει τις πόρτες του για να αλλάξει το σώμα και τη διάθεσή σας.

Το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο διαθέτει μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, ενώ η θερμαινόμενη πισίνα διαστάσεων 16×9μ. περιλαμβάνει θεραπευτικό μασάζ, συσκευές αντίθετης κολύμβησης, νεροκουρτίνα, χειρολαβές, σύστημα φυσαλίδων δαπέδου κ.α.

Το aqua aerobic προσφέρει έναν ευχάριστο τρόπο γυμναστικής κάτω από το νερό. Μη παραλείψετε να επισκεφτείτε το silent room και αφιερώστε χρόνο για να χαλαρώσετε στις θερμαινόμενες πολυθρόνες με ένα ζεστό τσάι.

Επιλέξτε την ετήσια συνδρομή που σα ταιριάζει, γίνεται μέλος έως τις 31/10/2015 και θα σας αφαιρεθεί το ποσό εγγραφής αξίας 200 ευρώ.

***Πληροφορίες τηλ. 210 7281801 και www.hiltonia.gr