***Colour issue

Ποιο χρώμα σου αρέσει; Ποιο χρώμα θα ήθελες να τολμήσεις; Ποιο χρώμα είναι της μόδας; Η νέα εφαρμογή του ανανεωμένου GAMOS.GR σου προσφέρει τη δυνατότητα να περιπλανηθείς στον μαγικό κόσμο των αποχρώσεων και να αποκτήσεις μια συνολική εικόνα επιλογών και συνδυασμών – από το φόρεμα και τις γόβες μέχρι τα κοσμήματα, τις προσκλήσεις, τα λουλούδια και όλο το concept της διακόσμησης. Το νέο εργαλείο ΙΔΕΕΣ  περικλείει ομαδοποιημένες ανά χρώμα όλες τις φωτογραφίες που συνοδεύουν την αρθρογραφία του GAMOS.GR έτσι ώστε με ένα απλό κλικ πάνω στην απόχρωση της αρεσκείας σας να έχετε άμεση πρόσβαση σε όλες τις σχετικές προτάσεις. Μια μοναδική φωτογραφική γκαλερί ιδεών για να εμπνευστείτε και να διαμορφώσετε την εικόνα όσων έχετε φανταστεί.

**It’s all about fashion

Haute couture και prêt-a-porte δημιουργίες από τις διεθνείς πασαρέλες, προτάσεις ελλήνων σχεδιαστών, λαμπερές εμφανίσεις των σταρ στο κόκκινο χαλί: όλα όσα θέλεις να ξέρεις γύρω από την μόδα για να κάνεις την καλύτερη εμφάνιση ως κουμπάρα ή ως καλεσμένη. Πρακτικά tips για το τι πρέπει και τι δεν πρέπει να φορέσεις, το στυλ που ταιριάζει σε κάθε γάμο αλλά και για το πώς θα αναδείξεις με τον καλύτερο τρόπο τη σιλουέτα σου. Και για ένα ολοκληρωμένο look στο ανανεωμένο GAMOS.GR θα ανακαλύψεις τα πιο κομψά και περίτεχνα χτενίσματα και τις νέες τεχνικές στο μακιγιάζ μαζί με τα μικρά μυστικά της επιτυχίας τους.

**Everything under control

 Πότε θα παραγγείλεις την τούρτα; Πού θα κάτσουν οι καλεσμένοι; Τι έγγραφα χρειάζονται; Πόσες πρόβες νυφικού απαιτούνται; Πώς να ελέγχω το budget; Ποια εκκλησία να διαλέξω; Όλα γίνονται εύκολα στο GAMOS.GR. Κάνε κλικ στην ενότητα GETTING STARTΕD και βρες τις απαντήσεις σε όλα τα οργανωτικά, και όχι μόνο, θέματα.

Δημιούργησε το δικό σου χρονοδιάγραμμα, φτιάξε το πλάνο για τις ροτόντες, βρες τις εκκλησίες σε όλη την Ελλάδα με τηλέφωνα και e-mails, επέλεξε το μπούστο που σου ταιριάζει, μάθε το τελετουργικό των προσκλήσεων και πώς θα αποφύγεις βασικά λάθη στη διοργάνωση της δεξίωσης.  Ειδικά διαμορφωμένες κατηγορίες με όλες τις παραμέτρους που αφορούν την οργάνωση του γάμου σου θα σε βοηθήσουν να αποφύγεις λάθη και καθυστερήσεις και να απολαύσεις με ηρεμία κάθε στιγμή της προετοιμασίας.

Το gamos.gr, το Νο1 site γάμου στην Ελλάδα, είναι πλήρως συμβατός με tablets και κινητά τηλέφωνα και θα σας κερδίσει αμέσως.