Αν το «αντικείμενο του πόθου» σου ξέρει και του αρέσει να μαγειρεύει να ξέρεις ότι θέτει σοβαρές υποψηφιότητες για εξίσου μεγάλες ικανότητες στις ερωτικές του επιδόσεις.      

Σύμφωνα με τους «ειδήμονες» επί του θέματος και βάσει πρακτικών αποδείξεων οι καλοί μάγειρες είναι καλοί εραστές γιατί:

 1.Θέλει να ευχαριστεί τους γύρω του
Κανένας δεν μαγειρεύει με όλη του την μαεστρία απλά για να απολαύσει το δημιούργημα του μόνος του. Αναζητά την ικανοποίηση της απόδοσης του μέσα από την ικανοποίηση των άλλων.

2.Ξέρει να αυτοσχεδιάζει
Όσοι λατρεύουν τη μαγειρική θα ξέρουν ότι δεν ακολουθούν συνέχεια πιστά όλα τα βήματα μιας συνταγής. Πολλές φορές προσθέτουν ή αντικαθιστούν κάποιο υλικό με σκοπό την έκπληξη, την διαφορά, την αλλαγή. Το αυτό πράττει – ή έχει το ταλέντο, τουλάχιστον – και στην σεξουαλική του ζωή.

3. Έχει υπομονή
Ο άνδρας που ξέρει να περιμένει να μαριναριστεί το κρέας, να φουσκώσει η ζύμη, να βράσει το μοσχαράκι ξέρει να περιμένει και να απολαμβάνει και την δική σου πορεία προς την ικανοποίηση.  

4. Εκτιμά τη λεπτομέρεια
Το σωστό timing και οι συνδυασμοί είναι βασικοί κανόνες της μαγειρικής, όπως και του σεξ. Κάθε φορά πρέπει να δίνεις την πρέπουσα προσοχή και ας ξέρεις με κλειστά μάτια τη συνταγή, όπως ακριβώς και στο σεξ. Ξέρει πολύ καλά πως σημασία για ένα καλό φαγητό έχουν οι καλές πρώτες ύλες, όπως και για ένα καλό σεξ το πραγματικό ενδιαφέρον και η απόλυτη συμμετοχή.         

5. Είναι πολυπράγμων
Κόβει, πλένει, σoτάρει, τηγανίζει, ανακατεύει… Αν μπορεί να κάνει όλα αυτά στην κουζίνα, μπορεί τα δέοντα να πράξει και στο κρεβάτι (ή όπου αλλού προκύψει!)

6. Ξέρει από πού να ξεκινήσει
Λένε ότι ο έρωτας περνά από το στομάχι, και δίκιο έχουν. Το φαγητό είναι από τις μεγαλύτερες απολαύσεις και όταν στην προσφέρει ο αγαπημένος σου απλόχερα δεν έχεις παρά να πας στο επόμενο βήμα: απόλυτη, απολαυστική, απογειωτική ερωτική συνεύρεση.

 

(τα πιάτα, ποιος θα τα πλύνει ρε παιδιά!;)