Το 2015 τους πήγε πολύ καλά και όπως όλα δείχνουν μια χαρά θα τους πάει και το 2016.
**Quentin Tarantino

Ο επιτυχημένος σκηνοθέτης κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα με το ξεκίνημα του νέου χρόνου με την ταινία του «The Hateful Eight» –μια από τις πιο μεγάλες ταινίες διάρκειας 168 λεπτών.
**Cate Blanchett

Οι δυο φορές βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός δείχνει να βρίσκεται καθ’ οδόν για την τρίτη της βράβευση για την επιβεβαίωση του υποκριτικού της ταλέντο στη νέα ταινία «Carol» του Todd Haynes.
**Michael Fassbender

Ο ηθοποιός που υποδύεται την ίδια χρονιά τον Μάκβεθ και τον Steve Jobs —και το κάνει άψογα –και ταυτόχρονα βρίσκει και τον χρόνο να δίνει συνεντεύξεις και να φωτογραφίζεται από τον Bruce Weber με καρέ που τον κάνουν ακόμη πιο γοητευτικό.
**Björk

Την συμπαθείς δεν την συμπαθείς, το 2015 ήταν μια γεμάτη χρονιά για την τραγουδίστρια στρώνοντας το δρόμο και για ένα εξίσου λαμπερό 2016: κυκλοφόρησε το ένατο άλμπουμ της «Vulnicura», συνεργάστηκε με τον Klaus Biesenbach για μια έκθεση στο MoMA, φωτογραφήθηκε από τους Inez & Vinoodh με δημιουργία του οίκου Comme des Garçons…
**Karl Lagerfeld

82 χρονών σήμερα, πάνω από 30 χρονιά στο τιμόνι της Chanel και με καμία διάθεση να τα εγκαταλείψει. Η πιο αισιόδοξη ματιά για το 2016.

**Steve McQueen

Τι άλλο να κάνει ένας δημιουργός που έχει κερδίσει ένα βραβείο Turner – το 1999, σε ηλικία μόλις 30 ετών – και ένα βραβείο ‘Οσκαρ – πέρυσι για την ταινία «Δώδεκα χρόνια σκλάβος»; Κάποιος θα μπορούσε να «αράξει». Ο Steve McQueen ουχί. Επιστρέφει με μια μίνι σειρά για την HBO. Και όπως χαρακτηριστικά δήλωσε σε μια συνέντευξη στον Wyatt Mason «Δεν αποφασίζω εγώ. Η ιδέα αποφασίζει».
**Charlotte Rampling

Γοητεία και ταλέντο μένουν ανεπηρέαστα με το πέρασμα των χρόνων και μάλιστα όλο και αυξάνονται όλο και πληθαίνουν. Οσοι δεν είδατε τη ταινία «45 Years», να τη δείτε.
**Xavier Dolan

Στην ηλικία των 26, ο σκηνοθέτης και ηθοποιός έχει καριέρα που πολλοί –και με την διπλή του ηλικία –θα ζήλευαν: 5 ταινίες (με δυο σε εξέλιξη), βραβείο των κριτών στις Κάννες (πέρισυ), μια θέση στην κριτική επιτροπή στο Φεστιβάλ Καννών (φέτος), σκηνοθέτησε το βίντεο κλιπ για το νέο τραγούδι της Adele «Hello». Θες ή δεν θες να σου κάνει ποδαρικό!;