Το 220 concept store Athens είναι ένας νέος χώρος που δημιουργήθηκε για να στεγάσει τη δουλειά Ελλήνων κυρίως δημιουργών αλλά επίσης φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα ανοιχτό χώρο, ένα σημείο υποδοχής νέων ιδεών, ανθρώπων που έχουν να πούνε κάτι διαφορετικό, πάντα με άξονα τη μόδα και ότι περιστρέφεται γύρω από αυτήν.

Ο χώρος αυτή τη στιγμή φιλοξενεί συλλογές των: Levinia Konyalian, Cocoandsilk, Kooreloo, Zeus+Δione, Aranaz, Alexandra Koumba, Mara Kartali, Katerina Georgopoulou, DiGaia, Marmarometry και στο μέλλον θα προστεθούν και νέα ονόματα.

«Είναι μία ομαδική δουλειά, κάτι που στήθηκε με πολύ αγάπη, μία ανοιχτή πόρτα έτοιμη να δεχτεί νέες ιδέες, ανθρώπους με μία διαφορετική οπτική, θέλουμε ακόμη και ο κόσμος που μας επισκέπτεται να αισθάνεται άνετα και γι αυτό το λόγο έχουμε διαμορφώσει ειδικό χώρο όπου κάποιος μπορεί να καθίσει και να διαβάσει ή να δουλέψει και γενικά να μπορεί να νοιώσει όμορφα. Δεν πρόκειται απλώς για ένα ακόμη κατάστημα, είναι ένας ζωντανός χώρος που προσκαλεί τον καθένα να τον ζήσει» προσθέτει η Κωνσταντίνα Αλβερατσίδου, δημιουργός του 220 concept store Athens, Ολυμπιονικών 220 Ψυχικό (τηλ.210 6724.200).

https://www.instagram.com/220boutiqueathens/

https://www.facebook.com/220conceptstoreathens/?fref=ts