inart Κωνσταντινίδου ΑΕ, με αφορμή τα 30 χρόνια λειτουργίας της, επέκτεινε τις δραστηριότητες της στο χώρο της μόδας, με τη δημιουργία του νέου της brand Βle.
Ο διαγωνισμός της Inart/Ble είναι ανοικτός σε όσους έχουν δημιουργική διάθεση και φυσικά σε σχεδιαστές, ταλαντούχους φοιτητές και απόφοιτους σχολών design, οι οποίοι καλούνται να σχεδιάσουν μια καλοκαιρινή τσάντα θαλάσσης, εύχρηστη και εύκολη να παραχθεί.


Επίσης με τον τρόπον αυτόν, η inart, δίνει μια ευκαιρία στους νέους δημιουργούς να αναδείξουν το ταλέντο τους και να έχουν ένα χρηματικό έπαθλο, αξίας 2000 ευρώ.
 
Ο διαγωνισμός ξεκίνησε στις 25 Φεβρουαρίου και λήγει στις 13 Μαρτίου 2016.
Αξίζει να σημειωθεί πως στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η inart θα διαθέσει όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις της τσάντας  για τις ανάγκες των νησιωτών μας που φιλοξενούν πρόσφυγες (hot spots) και δοκιμάζονται σε καθημερινή βάση, προς ανακούφιση και στήριξή τους στο μέτρο του δυνατού.
Η αρχική επιλογή των δέκα επικρατέστερων σχεδίων θα γίνει από κριτική επιτροπή καταξιωμένων ατόμων στο χώρο της μόδας, της επικοινωνίας, της τέχνης. Την κριτική επιτροπή απαρτίζουν οι:

∙      Μπαλατσινού Τζένη (CEO Koolworks S.A & Chief creative Director jenny.gr – Hope iMag & TV Presenter)
∙      Συνατσάκη Μαίρη (Παρουσιάστρια, Βlogger)
∙      Σερβετάς Γιάννης (Συγγραφέας)
∙      Παπαδοπούλου Βάνα (Beauty Βlogger)
∙      Ράμμος Άρης (Φωτογράφος)
∙      Κωσταρά Τζωρτζίνα (Fashion designer)
∙      Παπά Σάνια (Ιστορικός Τέχνης, Λέκτορας του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του ΑΠΘ)
Στη συνέχεια, οι επισκέπτες  και φίλοι της σελίδας inart στο Facebook περίπου 235.000 άτομα θα ψηφίσουν και θα επιλέξουν το αγαπημένο τους σχέδιο/τσάντα, το οποίο θα βγει στην παραγωγή .  Όσοι  ψηφίσουν θα πάρουν μέρος σε κλήρωση με δώρα της inart αξίας 1000 ευρώ.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το blog του διαγωνισμού:  http://inartblog.com/diadiktiakos-diagonismos-summer-in-a-bag/