Ο σύλλογος «Φίλοι Νέας Παραλίας» πρόκειται να διοργανώσει μια performance με θέμα το ένδυμα σε συνεργασία με αντίστοιχες σχολές αλλά και μεμονωμένους δημιουργούς. Ο μόνος περιορισμός που θέτει είναι να χρησιμοποιήσουν ανακυκλώσιμα υλικά για τη δημιουργία κάθε πρότασης. Στο σούρουπο, ένα σύνολο προσώπων που έχουν επιλέξει οι δημιουργοί θα παρουσιάσουν τα ενδύματα τους, θα περπατήσουν στο ξύλινο deck,

Το θέμα βασίζεται στην σημασία του τοπίου: η πόλη, η θάλασσα, ο ουρανός, το φως, τα χρώματα κλπ. αλλά επίσης στην ιδέα της κίνησης και την παρουσία των χρηστών που ζουν καθημερινά τη Νέα Παραλία: οι περιπατητές, οι αθλούμενοι, οι ερωτευμένοι, τα ηλικιωμένα άτομα, εκείνοι που κάνουν περίπατο με τα παιδιά τους, το σκυλί τους, τους περιστασιακούς φωτογράφους, τους ψαράδες κλπ.

Τα ευτελή υλικά δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση εμπόδιο στη δημιουργία, αντίθετα ενθαρρύνουν την δημιουργικότητα, χρησιμοποιώντας την παρεκτροπή του αρχικού υλικού δίνουν το έναυσμα για κάτι νέο.

info
πότε: Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου, 2015
ώρα: 6 μ.μ
που: Νέα Παραλία (απέναντι από το Μακεδονία Παλλάς)
Είσοδος ελεύθερη

*******Παρακαλείστε, όποιοι επιθυμείτε, να φέρετε ένα ή περισσότερα μεταχειρισμένα ρούχα, σε καλή κατάσταση, που θα διατεθούν στην «Αρσις»