H Αμερικανίδα ηθοποιός και νικήτρια του Οσκαρ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία Still Alice, Julianne Moore επέλεξε να φορέσει ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια με διαμάντια πουάρ σε λευκόχρυσό 18 καρατίων από την High Jewellery Collection και ένα διαμαντένιο δακτυλίδι με ένα διαμάντι μαρκίζ.

H Γαλλίδα ηθοποιός και υποψήφια για Οσκαρ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία Two Days, One Night, Marion Cotillard επέλεξε να φορέσει ένα δακτυλίδι με ένα κίτρινο διαμάντι και ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια από λευκόχρυσο με διαμάντια 13.41 καρατίων.

H Κενυάτισα-Μεξικάνα ηθοποιός Lupita Nyong’o φόρεσε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με διαμάντια πουάρ και rose-cut κοπής από την Solitaire Collection. Ένα διαμαντένιο δακτυλίδι από την Copacabana Collection και ακόμη ένα με πέτρες cushion-cut κοπής από την High Jewellery Collection συμπλήρωσαν το λαμπερό της look.

O Βρετανός ηθοποιός και νικητής του Οσκαρ Ανδρικού Ρόλου για την ταινία The Theory of Everything, Eddie Redmayne επέλεξε να φορέσει ενα ρολόι L.U.CXPS από πλατίνα με μαύρο δερμάτινο λουράκι.

Επίσης, η ηθοποιός Julie Andrews επέλεξε να φορέσει κοσμήματα Chopard στην διάρκεια της τελετής απονομής των Βραβείων Οσκαρ 2015. Ένα κολιέ με διαμάντια emerald κοπής από την High Jewellery Collection καθώς και ένα μπρασελέ με διαμάντια asschercut 40.04 καρατίων αποτέλεσαν τους λαμπερούς πρωταγωνιστές του στιλ της.