H «βασίλισσα» της ποπ, που φυσικά δεν είναι άλλη από την Madonna, το έχει βάλει όπως φαίνεται στόχο να κάνει δυναμικό comeback!

Μετά την προκλητική της φωτογράφιση της στο περιοδικό Interview, η οποία συνοδεύτηκε από εξίσουν προκλητικές δηλώσεις, τώρα τη βλέπουμε να πρωταγωνιστεί και στη νέα καμπάνια του οίκου Versace.

«Είναι πάντα υπέροχο να ντύνεσαι από την κορυφή μέχρι τα νύχια με Versace και να βιώνεις από πρώτο χέρι τη ζωηρή φαντασία της Donatella και το πάθος που έχει δημιουργήσει σε αυτή την κολεξιόν» σχολίασε η 56χρονη σταρ, η οποία συνεργάζεται μάλιστα για τέταρτη φορά με τον διάσημο οίκο μόδας.

Μέσα από τον φακό του διάσημου φωτογραφικού διδύμου Mert & Marcus, η διάσημη τραγουδίστρια ποζάρει με τον δικό της μοναδικό τρόπο, φορώντας τις δημιουργίες του ιταλικού οίκου για την άνοιξη του 2015.

«Η Madonna είναι ένα πραγματικό είδωλο για τον οίκο Versace. Είμαι ενθουσιασμένη που έχω τη φίλη μου και την πιο δυναμική καλλιτέχνη ως κεντρικό πρόσωπο του Versace για την Άνοιξη 2015» δήλωσε από την πλευρά της η Donatella Versace.