Μπορεί ακόμη να μην έχει μπει καν ο Δεκέμβριος, αλλά δεν θα σας πούμε ψέματα … Εχουμε ήδη αρχίσει να ανυπομονούμε για τα Χριστούγεννα!

Ο οίκος Burberry φαίνεται πως συμμερίζεται αυτή μας την λαχτάρα για χρυσόσκονη, λαμπάκια και δώρα κάτω από το δέντρο, και για αυτό μας έκανε την πιο όμορφη γιορτινή έκπληξη: μία άκρως εορταστική καμπάνια που μας κάνει να θέλουμε να στολίσουμε όλο το σπίτι από σήμερα κιόλας!

Θέλοντας να γιορτάσει τα εικονικά του προϊόντα, τα οποία φυσικά δεν είναι άλλα από τις καπαρντίνες, τα κασκόλ ή ακόμα και τις ομπρέλες με το χαρακτηριστικό καρό του, ο οίκος αποφάσισε να λανσάρει μία παγκόσμια καμπάνια που θα συνδυάζει το τερπνόν μετά του ωφελίμου, τα Χριστούγεννα δηλαδή με τα μοναδικά του κομμάτια.

Η καμπάνια «From London with Love» έχει πρωταγωνιστή τον Ρομέο Μπέκαμ – ναι σωστά καταλάβατε, τον γιο του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ- στον ρόλο ενός αγοριού που δίνει ένα δώρο αγάπης σε ένα νεαρό ζευγάρι. Ο μικρός Μπέκαμ, που σίγουρα μοιάζει στον πατέρα του, πρωταγωνιστεί για δεύτερη φορά σε καμπάνια του βρετανικού οίκου. Το ζευγάρι υποδύονται δύο μοντέλα και χορευτές από την Βρετανία, η Χάνα Ντοντ και ο Αντρες Χέιγουαρντ.

Η ταινία μάς ταξιδεύει σε ένα Λονδίνο παραμυθένιο, πασπαλισμένο με άφθονο glitter και φυσικά φρέσκο χιόνι. Ρομαντισμός, διάθεση για γιορτή και φυσικά αγάπη και χαρά, είναι τα συναισθήματα που θέλει να εκφράσει ο Burberry μέσα από τη νέα του καμπάνια.

Και όλα αυτά υπό τη μουσική υπόκρουση του τραγουδιού που έγραψε ειδικά για την εορταστική ταινία ο μουσικός Εντ Χάρκορτ, «The way that I live». Εμείς σίγουρα θα το ακούμε την ώρα που στολίσουμε το δέντρο μας!

Βάλτε δυνατά την ένταση και απολαύστε και εσείς το «From London with Love» … Μύρισε Χριστούγεννα ε;