To Marie Claire συναντάει την Adidas σε μία διαδρομή γεμάτη στυλ, την Τετάρτη 28 Μαΐου στις 19:00 στο 3ο Adidas Open Run της χρονιάς, με εκκίνηση τον προαύλιο χώρο του Golden Hall στο Μαρούσι και θέμα: #BoostAthens with style!

Μετά το κέντρο της Αθήνας και την Παραλία Φαλήρου, όπου συμμετείχαν περισσότεροι από 1.000 runners, η πιο fun παρέα της πόλης ανεβαίνει βόρεια. Με την πιο stylish διάθεσή μας, θα απολαύσουμε το τρέξιμο με την παρέα μας σε μια ανοιξιάτικη διαδρομή μέσα από το ΟΑΚΑ!

Στο σημείο συνάντησης, στον προαύλιο χώρο του Golden Hall, το Fashion Team του περιοδικού θα βρίσκεται εκεί για να δώσει τα απαραίτητα tips και να μας βοηθήσει να συνδυάσουμε τα αγαπημένα μας χρώματα και σχέδια για να τρέξουμε με στυλ. Οι runners με τις πιο ξεχωριστές εμφανίσεις που θα επιλεχθούν από το Marie Claire Fashion Team, θα κερδίσουν adidas running outfit.

Στο χώρο της εκκίνησης οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τη νέα συλλογή ρούχων running αλλά και την τεχνολογία BOOST που έφερε την επανάσταση στο τρέξιμο.

Οι συμμετέχοντες που θα παραδώσουν το bib τους στα καταστήματα Adidas στην Αθήνα, μπαίνουν σε κλήρωση για να κερδίσουν adidas running εξοπλισμό αξίας 500€ ενώ παράλληλα θα μπορούν να αποκτήσουν adidas running εξοπλισμό αλλά και προϊόντα της σειράς adidas by Stella McCartney, σε special prices, από την έναρξη του Open Run στις 28.05 στις 19:00 μέχρι και την Παρασκευή 30 Μαΐου, αποκλειστικά στα καταστήματα adidas στην Αθήνα.

Περισσότερες πληροφορίες και όροι στο: www.adidasrunningteam.gr

Το παρακάτω video μας δίνει μια γεύση για τα Adidas Open Run

Tips:

· Εκκίνηση: στο Μαρούσι, στον προαύλιο χώρο του Golden Hall, την Τετάρτη 28.05 στις 19:00 (προσέλευση 17:30 ως 18:30). Η διαδρομή θα διασχίσει το ΟΑΚΑ.

· Η συμμετοχή είναι δωρεάν και η εγγραφή γίνεται στο χώρο της εκκίνησης.

· Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να επιλέξουν μία από τις 2 εναλλακτικές διαδρομές (3,5χλμ. & 7χλμ.), υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένων προπονητών που θα μοιραστούν μαζί τους running tips.