Κάθε σταρ του Χόλιγουντ που σέβεται τον εαυτό της κρατάει πάντα τσάντες διάσημων οίκων που χρειάζεται να μπεις σε λίστα αναμονής – και να έχεις στη διάθεσή σου ένα διόλου ευκαταφρόνητο πόσο – για να τις αποκτήσεις.

Αν και αλλάζουν συνέχεια ρούχα και αξεσουάρ για τις επίσημες εμφανίσεις τους, στην καθημερινότητά τους νιώθουν περισσότερο ελεύθερες να δείξουν προτίμηση σε εκείνα τα κομμάτια που αγαπούν πραγματικά και τις βολεύουν περισσότερο. Ετσι, τις βλέπουμε συχνά να φεύγουν από το αεροδρόμιο ή να πηγαίνουν για καφέ με τις ίδιες μπαλαρίνες, ένα πολυφορεμένο τζιν και εκείνη την τσάντα που έχει κλέψει την καρδιά τους και πηγαίνει με τα πάντα!

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και η ηθοποιός – και φυσικά fashion icon – Σιένα Μίλλερ, η οποία δεν αποχωρίζεται την πορτοκαλί Prada Double Bag. Και πώς θα μπορούσε άλλωστε να κάνει διαφορετικά; Η συγκεκριμένη τσάντα είναι το μεγάλο best seller του οίκου για φέτος, με το πορτοκαλί να ανακηρύσσεται ως το χρώμα της σεζόν και με μέγεθος ιδανικό για να χωρέσει όλα τα «όπλα» της σύγχρονης γυναίκας.

Εμείς επικροτούμε – και σίγουρα ζηλεύουμε – την επιλογή της!