Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε η επίδειξη μόδας της ANDRIA στην Κηφισια, στον κήπο του νεοκλασικού TR2. Ηταν μια βραδιά με ιδιαίτερη μουσική επιμέλεια και ατμόσφαιρα.

Ο κήπος διαμορφώθηκε για να υποδεχτεί την παρουσίαση της καλοκαιρινής συλλογής της Beauty Has No Age. Νυφικά αέρινα που θυμίζουν νύμφες και σύγχρονες θεές, γραμμές λιτές αρχιτεκτονικές που φλερτάρουν με τα μεταξωτά κρεπ και τις μουσελίνες, γκρι, μπεζ, αλλά και μια παλέτα από sorbet χρώματα, έδωσαν την αίσθηση του καλοκαιριού. Οι σιλουέτες θηλυκές και αισθησιακές κολακεύουν το γυναικείο κορμί προσδίδοντας αυτοπεποίθηση και ελευθερία.

Στιγμιότυπο από την επίδειξη

Το make-up των μοντέλων επιμελήθηκε η ομάδα του Φρέντυ Καλομπράτσου και τα μαλλιά τα Mod’s Hair. Tα πέδιλα ήταν ΝΑΚ και τα κοσμήματα της Βανέσσας Γερουλάνου. Ο κόσμος απόλαυσε κρασί ποικιλίας Μαλαγουζιά του κτήματος ΑΛΦΑ και ριζότο του catering Πλάτης. Παράλληλα, στο εσωτερικό της κατοικίας προβλήθηκαν τα αξεσουάρ της συλλογής TR2 του Γιωργου Καραμπελα.

Το ίδιο απόγευμα έγινε φωτογράφηση από τους Κωνσταντίνο και Πέτρο Σοφικίτη με φιλόζωες κύριες και κυρίους με στόχο την ενεργοποίηση του κόσμου στο μήνυμα »ΥΙΟΘΕΤΗΣΤΕ ΕΝΑ ΑΔΕΣΠΟΤΟ». Η Αντρια υιοθέτησε ήδη ένα σκύλο και μια γατα.

H σχεδιάστρια

Ατενίζοντας έτσι το μέλλον με αισιοδοξία, η σχεδιάστρια έδωσε το έναυσμα της δράσης και της αλληλεγγύης.