H μεγάλη αγάπη που έχει ο δημιουργικός διευθυντής του οίκου μόδας Saint Laurent τον έχει οδηγήσει σε συνεργασίες με σημαντικά ονόματα του χώρου, όπως είναι οι Κότρνι Λοβ, Μέριλιν Μάνσον, Κιμ Γκόρντον και Αριελ Πινκ. Για την τελευταία του καμπάνια «Saint Laurent Music Project» ο 44χρονος σχεδιαστής φωτογράφισε το διάσημο δίδυμο της ηλεκτρονικής μουσικής Daft Punk. Δεν έμεινε όμως εκεί, καθώς έντυσε τους καλλιτέχνες και για τις εικόνες που συνοδεύουν το νέο τους άλμπουμ «Random Access Memories», το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα και έχει ήδη ενθουσιάσει τους κριτικούς.

Οι εκκεντρικοί μουσικοί από τη Γαλλία, οι οποίοι είναι πάντα μεταμφιεσμένοι όταν παίζουν τα κομμάτια τους μπροστά στο κοινό ή ακόμα και όταν βρίσκονται σε δημόσιο χώρο, συνεργάστηκαν για πρώτη φορά με τον Χέντι Σλιμάν τον Οκτώβριο του 2012, όταν συνέθεσαν ένα 15λεπτο soundtrack για την πρώτη επίδειξη του με τον Saint Laurent. Τώρα λοιπόν φαίνεται πως ήρθε η σειρά του Σλιμάν να προσφέρει στους Daft Punk τα δικά του ταλέντα, κάνοντας τους να αφήσουν στην άκρη τα μέχρι τώρα ρομποτικά κοστούμια τους και να φορέσουν βραδινά κοστούμια tuxedo με μαύρες παγιέτες.

Το αποτέλεσμα είναι σίγουρα εντυπωσιακό και άκρως πετυχημένο, ειδικά όταν τα λαμπερά κοστούμια συνδυάζονται με τα γνωστά κράνη τους. Κομψοί, πάντα αινιγματικοί και πάνω απ’ όλα έχοντας πετύχει ένα δυνατό comeback με τα νέα τους μουσικά κομμάτια, οι Daft Punk χτύπησαν φλέβα χρυσού για ακόμη μια φορά.

Και αν δεν μας πιστεύετε, δείτε τους να κερδίζουν τις εντυπώσεις και στην πράξη στο μουσικό βίντεο του τραγουδιού «Get Lucky», το κομμάτι που έχει δημιουργήσει αίσθηση και παίζει παντού. Εκτός από τους Daft Punk, ο Σλιμάν έντυσε με την ίδια λάμψη και τον Φαρέλ Γούλιαμς που συμμετέχει στο τραγούδι. Μόδα και μουσική στα καλύτερα τους!