Αντλώντας έμπνευση από την διάσημη γαλάζια τουαλέτα της Σταχτοπούτας, οι «Sister by Sibling» δημιούργησαν ένα ιδιαίτερο φόρεμα, το οποίο παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της εντυπωσιακής επίδειξης της Disney, «Designers of Dreams». Το μοναδικό κομμάτι της σχεδιαστικής τριάδας από τη Βρετανία ανήκει σε μια μακριά λίστα από δημιουργίες μόδας που έγιναν αποκλειστικά και μόνο για την 20ή επέτειο της μαγευτικής Disneyland στο Παρίσι.

Οι τρεις σχεδιαστές, οι οποίοι ειδικεύονται στα πλεκτά, δημιούργησαν ένα κοστούμι εμπνευσμένο από τα μικρά ποντίκια-φίλους της Σταχτοπούτας, με το κάθε ένα να αντιπροσωπεύει έναν από αυτούς. Το φόρεμα συνοδεύεται από τα ψηλά sneakers που σχεδίασε η Κέιτι Γκραντ για τη Hogan, στα οποία προστέθηκε βέβαια επιπλέον λάμψη.

Οσο για τους υπόλοιπους σχεδιαστές που παρουσίασαν τις παραμυθένιες δημιουργίες τους, είναι σίγουρα πολύ γνωστοί. Πρώτος και καλύτερος ο γάλλος Αλμπέρ Ελμπάζ, ο οποίος σχεδίασε ξανά το γεμάτο πουά φόρεμα της Μίνι Μάους, ο ιρλανδός Φίλιπ Τρέισι, η ιταλίδα Λουΐζα Μπεκάρια, ο οίκος Κουστό Μπαρτσελόνα από την Ισπανία και πολλοί άλλοι.