Η ηθοποιός Εύα Μέντες έρχεται να προστεθεί στη μακριά λίστα των σταρ του Χόλιγουντ που αποφάσισαν να λανσάρουν τη δική τους σειρά ρούχων. Η λατίνα ηθοποιός με το φλογερό βλέμμα θα συνεργαστεί με την αμερικανική εταιρεία λιανικής πώλησης «New York & Company» για να δημιουργήσει τη σειρά «Eva by Eva Mendes».
Αρκετά συχνά υπάρχει μια καχυποψία για τις συλλογές αυτές, καθώς δεν είναι λίγοι αυτοί που υποθέτουν ότι οι διάσημες γυναίκες προσφέρουν απλώς και μόνο το όνομα τους και τίποτα άλλο. Η Μέντες όμως φαίνεται πως το έχει βάλει στόχο να δώσει στη σειρά αποκλειστικά τη δική της προσωπικότητα, με τα πάντα να περνάνε πρώτα από τα δικά της χέρια.
Εκτός, λοιπόν, από εκπρόσωπος της κολεξιόν, θα είναι και πρωταγωνίστρια στη διαφημιστική της καμπάνια. Επίσης, η 38χρονη σταρ θα έχει απόλυτα ενεργό ρόλο στην σχεδιαστική πορεία των ρούχων, εγκρίνοντας κάθε κομμάτι πριν αυτό βγει τελικά στην παραγωγή. Η «Eva by Eva Mendes» θα περιλαμβάνει ρούχα καθημερινά, αλλά και βραδινά, με μία ιδιαίτερη έμφαση στα φορέματα. Ακόμα πάντως βρίσκεται σε αρχικό στάδιο.
«Πρέπει να βρεις τι σου ταιριάζει, δήλωσε η ίδια σχετικά στο «Women’s Wear Daily». «Αυτή την εποχή που ο καθένας έχει ένα στιλίστα, εκτιμώ τις γυναίκες αυτές που βγαίνουν έξω από τα συνηθισμένα. Μ’ αρέσει να αισθάνομαι ξεχωριστή. Θα ήθελα να μοιραστώ όλες αυτές τις μικρές συμβουλές με τις γυναίκες» συμπλήρωσε. «Έχω άπειρες ιδέες αλλά είναι λίγο νωρίς να τις συζητήσω», είπε επίσης. «Αφιερώνω όλο μου το χρόνο σε αυτό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οτιδήποτε κοιτάω είναι ένα πιθανό σχέδιο».
Η σειρά θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα «New York & Company» και όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, οι τιμές δεν θα είναι ιδιαίτερα ψηλές.