Η ανακοίνωση βασίζεται στην ήδη εδραιωμένη σχέση μεταξύ της τραγουδίστριας Φλόρενς Γουέλς και του Gucci, καθώς έχει συνεργαστεί με τον ιταλικό οίκο μόδας κατά τη διάρκεια της περιοδείας του συγκροτήματος Florence+The Machine
στην Αμερική το 2011.

Η Γουέλς δήλωσε ότι είναι πολύ ευχαριστημένη από τη συνεργασία της με τον οίκο και αισθάνεται πολύ τυχερή που θα δουλέψουν και πάλι μαζί.

Ενώ δεν υπάρχουν ακόμη ακριβή στοιχεία για το στυλ ή τον αριθμό των ενδυμάτων που θα φορεθούν από την τραγουδίστρια, ο οίκος μόδας είχε παρουσιάσει ένα σκίτσο για να δώσει στο ενδιαφερόμενο κοινό μια ιδέα για το τι θα φοράει και τι θα βρίσκεται στα καταστήματα.

«Η πραγματική έμπνευση ήταν το γεγονός ότι είδα την Γουέλς να εξελίσσεται ως καλλιτέχνης από την τελευταία περιοδεία της. Για την ώρα που θα βρίσκεται πάνω στη σκηνή θελήσαμε να δημιουργήσουμε μια ρομαντική αλλά και σύγχρονη αισθητική έτσι ώστε να ερμηνεύει τα τραγούδια της με τη σκοτεινή γοητεία και το δραματικό αισθησιασμό που τη διακατέχει. Σε κάθε της εμφάνιση επί σκηνής έχει μια μαγευτική ενέργεια», δήλωσε η καλλιτεχνική διεύθυντρια του Gucci, Φρίντα Τζιανίνι,.

H περιοδεία των Florence + The Machine ξεκίνησε από τη Βοστώνη αυτήν την περασμένη Παρασκευή και θα ολοκληρωθεί στο Δουβλίνο στις 12 Δεκεμβρίου.