Ο βραβευμένος φωτογράφος Φούλβιο Μπονάβια με το πραγματικό ταλέντο που διαθέτει έχει πάντα ως βασικό σκοπό του να εκπληρώνει τις υψηλές απαιτήσεις των «πεινασμένων» ματιών.

Το έργο του έχει τιμηθεί πολλές φορές από οργανισμούς της τέχνης και της μόδας. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι το Luerzer τον έχει συμπεριλάβει ως έναν από τους διακόσιους καλύτερους φωτογράφους του κόσμου.

Με τη δημοσίευση του βιβλίου του «Α Matter of Taste» έχει επιτύχει την ενότητα δύο συγκρουόμενων κόσμων, των τροφίμων και της υψηλής μόδας δηλαδή. Αυτό το βιβλίο εντοπίσθηκε αρχικά από την ρωσίδα καλλονή Ντάσα Ζουκόβα, την δημιουργό του περιοδικού Garage.

Από εκείνο το σημείο ξεκίνησε μια συνεργασία μεταξύ της ιδίας, του Φούλβιο Μπονάβια και τις Τζοβάνα Μπατάγκλια, έτσι ώστε να δημιουργήσουν τέσσερις εντυπωσιακές εικόνες υψηλής μόδας αποκλειστικά και μόνο για το πρώτο τεύχος του περιοδικού. Κάπως έτσι προέκυψε το μαρούλι από τον οίκο Alexander McQueen, τα εσπεριδοειδή από την Prada, οι γαύροι από τον Moncler και τα καρύδια από τον Louis Vuitton.

Η έμπνευσή του προέρχεται τόσο από τη μόδα και τα τρόφιμα, όσο και από τους ίδιους τους ανθρώπους. Σύμφωνα με τον Φούλβιο «είναι εύκολο να παρασυρθεί κανείς από ένα φόρεμα Moncler με τη μοναδικότητα που το διακρίνει, αλλά είναι εξίσου εύκολο να παρασυρθεί και από ένα εξαιρετικά βαθύ πιάτο με σολομό».

Γιατί όμως να παρασυρθεί κάποιος από ένα μαρούλι τοποθετημένο σε ένα φόρεμα; Η απάντηση είναι απλή: απλά και μόνο επειδή ο Φούλβιο αποφάσισε να σας συναρπάσουν!

Δείτε κάποιες από τις φωτογραφίες που ξεχωρίσαμε: