Τα υποδήματα Rayfish φέρνoυν μια νέα ιδέα στο χώρο της μόδας προσφέροντας στους ενδιαφερόμενους την ευκαιρία να δημιουργήσουν τα δικά τους πάνινα παπούτσια κατασκευασμένα από γνήσιο δέρμα σαλαχιού με τη βοήθεια της γενετικής.

Το έτος 2011 αποτέλεσε ορόσημο για την εταιρεία, με έδρα την Ταϊλάνδη, η οποία με επιτυχία δημιούργησε τη πρώτη βιο-προσαρμοσμένη τεχνική stingray.

Στα εργαστήρια υποδημάτων Rayfish, χρησιμοποιώντας το DNA που έχει αποθηκευτεί στη γενετική βιβλιοθήκη σας εντοπίζουν τα γονίδια που είναι υπεύθυνα για το χρώμα και το σχέδιο και την εμφύτευση του συνθετικού συμπλέγματος «supergene» με ακτίνες του εμβρύου πριν ακόμη γεννηθούν. Καθώς μεγαλώνουν και ωριμάζουν, εκφράζουν τα προκαθορισμένα πρότυπα στο δέρμα τους. Σημάνσεις και χρωματισμός από δεκάδες διαφορετικά είδη που μπορούν να συνδυαστούν, έχουν ως αποτέλεσμα μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων.

Μπορείτε να επιλέξετε στοιχεία από δεκάδες μορφές ζώων ή ακόμη και συνδυασμό σχεδίων που η ίδια η φύση δεν θα μπορούσε να φανταστεί. Η εταιρεία εργάζεται για την αρχή της κατασκευής «ένα ψάρι, ένα παπούτσι».

Δείτε κάποιες από τις επιλογές που μπορείτε να δημιουργήσετε