Η 57χρονη πρώην διευθύντρια της γαλλικής Vogue –και μητέρα δύο παιδιών- Καρίν Ρόιτφιλντ, από τον Σεπτέμβριο θα είναι πλέον διευθύντρια του δικού της περιοδικού με την ονομασία «CR».

Το περιοδικό θα κυκλοφορεί δύο φορές τον χρόνο από τον όμιλο «Fashion Media Group LLC» και, όπως είναι άλλωστε αναμενόμενο, θα υπάρχουν καταχωρήσεις από γνωστούς οίκους μόδας, όπως Louis Vuitton, Gucci, Cartier, Chanel αλλά και πολλούς άλλους.

Η ίδια δήλωσε ότι «θα ήθελα να προσεγγίσω τους αναγνώστες μου με κάτι εντελώς διαφορετικό. Δε θέλω να βαρεθώ τον εαυτό μου αλλά ούτε και να κουράσω τους αναγνώστες μου. Θα ήθελα να δω μια σύνδεση ανάμεσα στην πασαρέλα και την πραγματικότητα».

Μέχρι τον Σεπτέμβριο όμως που θα έχουμε τη δυνατότητα να δούμε το νέο περιοδικό της Καρίν Ρόιτφιλντ, μπορούμε να πάρουμε μια πρώτη «γεύση» από ένα μέρος του ντοκιμαντέρ «Modemoiselle C», το οποίο θα παρουσιαστεί στο φεστιβάλ Καννών και θα διαρκέσει από τις 16 έως και τις 27 Μαΐου.

Το ντοκιμαντέρ είναι σε σκηνοθεσία του Φαμπιέν Κονστάντ και θα ακολουθήσει τη διαδρομή για το λανσάρισμα του περιοδικού, παρουσιάζοντας πτυχές τόσο από την επαγγελματική όσο και από την προσωπική ζωή της Ρόιτφιλντ, ενώ θα περιέχει και συνεντεύξεις από στενούς της συνεργάτες, όπως είναι οι Τομ Φορντ, Καρλ Λάγκερφελντ και Ντονατελα Βερσάτσε. Τα γυρίσματα για το ολοκληρωμένο ντοκιμαντέρ έχουν ήδη αρχίσει και θα ολοκληρωθούν με το λανσάρισμα του πρώτου τεύχους.