Ο γνωστός υποδηματοποιός Μανόλο Μπλάνικ υπέγραψε μια συμφωνία με την εταιρεία υποδημάτων Kurt Geiger. Η συνεργασία μεταξύ τους έγινε με σκοπό να πουλάει τις δημιουργίες του μέσα από τα δικά τους shops in shop στα βρετανικά πολυκαταστήματα Harrods και Liberty, μιας και οι ιδιαίτερες γόβες που σχεδιάζει ήταν διαθέσιμες μόνο στην ομώνυμη μπουτίκ στην περιοχή του Τσέλσι του Λονδίνου.

Ο «βασιλιάς του στιλέτο» όπως τον αποκαλούν, δήλωσε ότι, «είμαι πολύ ενθουσιασμένος που τα παπούτσια μου θα φθάσουν σε ένα ακόμα μεγαλύτερο κοινό μέσω της εταιρείας Kurt Geiger στο Liberty και στο Harrods».Ο χώρος στο Liberty άνοιξε τον περασμένο Φεβρουάριο και εκτός από παπούτσια περιλαμβάνει και άλλα αξεσουάρ του οίκου, ενώ στο Harrods η νέα του συλλογή θα παρουσιαστεί το καλοκαίρι.

Η ανιψιά του Μπλάνικ, ωστόσο, Κριστίνα Μπλάνικ, συμπληρώνει: «Είμαι ενθουσιασμένη με αυτό το άνοιγμα της εταιρείας μας, αλλά ακόμα θέλουμε να κρατήσουμε την επιχείρηση μικρή και με αποκλειστικές δημιουργίες και δεν θέλουμε να είμαστε παντού. Δεν πρόκειται να αναζητήσουμε άλλους χώρους πώλησης των δημιουργιών μας στη Βρετανία».

Στη ελληνική αγορά οι ενδιαφερόμενες μπορούν να προμηθευτούν τα υποδήματα του γνωστού σχεδιαστή μόνο από τις μπουτίκ Luisa (στο Κολωνάκι και στην Κηφισιά) , μιας κ η ομώνυμη μπουτίκ που υπήρχε στο Κολωνάκι έχει πλέον κλείσει.