Η αμερικανικής καταγωγής Σάρλοτ Φρι είναι νέα -18 χρονών-, όμορφη, με εκκεντρικό λουκ και γνωστή για τις ροζ ανταύγειες της. Έγινε γνωστή το 2010 και από τότε η καριέρα της εκτινάχτηκε στα ύψη καθώς πήρε μέρος σε πολλά fashion shows και έγινε εξώφυλλο σε άλλα τόσα περιοδικά.

Πήρε τη σκυτάλη από πολλές διάσημες καλλονές που έχουν κατά καιρούς πρωταγωνιστήσει στις καμπάνιες της Maybelline New York καθώς σύμφωνα με τον Damien Bertrand και Global Brand President της εταιρείας είναι «ξεχωριστή προσωπικότητα, γεμάτη ενέργεια και με πολύ edgy look. Η ενέργεια που έχει και το ασυμβίβαστο στυλ της, είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που την καθιστούν ξεχωριστή. Αυθόρμητη, με αυτοπεποίθηση και γλυκιά, η Σάρλοτ είναι η νέα πρέσβειρα της νεοϋορκέζας γυναίκας».

Η ίδια δήλωσε για τη συνεργασία της με την Maybelline New York ότι «είναι τιμή μου που την εκπροσωπώ. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα». Επίσης πιστεύει ότι, «η εσωτερική ομορφιά φαίνεται μόλις κοιτάς κάποιον. Μια γυναίκα που είναι σίγουρη για τον εαυτό της και έχει αυτοπεποίθηση φαίνεται ακόμη και στους πόρους της επιδερμίδας της».

Όσο για το βίντεο;

Ξεκαρδιστικό και χιουμοριστικό με συμπρωταγωνιστή τον P’Trique, τον άνθρωπο πίσω από το «Shit Fashion Girls Say». Η νέα χιουμοριστική αλλά και κωμική προσωπικότητα του κόσμου της μόδας που και μόνο με την εμφάνισή του –μούσια και περούκα μακριά με φράντζα- προκαλεί γέλιο.