Το καλοκαίρι βρίσκεται λίγο μακριά ακόμη, αλλά εμείς καταφέραμε να μεταφερθούμε στις κοσμοπολίτικες Σπέτσες και να πάρουμε μια πρώτη γεύση από αυτή την κατεξοχήν ελληνική εποχή. Οχι τυχαία άλλωστε η εταιρεία Folli Follie επέλεξε τον τόπο μας για να στήσει τη νέα διαφημιστική της εκστρατεία για τη συλλογή Ανοιξη/Καλοκαίρι 2012, αφού και η ίδια είναι ελληνική. Η καμπάνια, που έχει τίτλο «Crazy for Greece» και θα προβληθεί σε 24 χώρες, τολμά να εκφράσει την αγάπη της για την Ελλάδα και επιδιώκει έτσι να κερδίσει τις καρδιές και άλλων λαών.

Κάτω από τον ήλιο και με φόντο το μπλε της θάλασσας, τρυπώσαμε στα παρασκήνια και είδαμε την ηθοποιό και μοντέλο Γκάιλε Λάι να μεταμορφώνεται σε πρότυπο κλασικής, μοντέρνας και ροκ ομορφιάς. Τα γυρίσματα της νέας εκστρατείας, που μας ρωτά παιχνιδιάρικα «What are you crazy for?» για να απαντήσει με τον κεντρικό της τίτλο «για την Ελλάδα», αποτέλεσαν ευκαιρία για μια απόδραση στη λαμπερή πλευρά του καλοκαιριού.

Κοσμήματα και αξεσουάρ που λάμπουν σαν πετράδια του βυθού περιμένουν και εσάς να τα ανακαλύψετε στο www.follifollie.gr όπου μπορείτε να δείτε και μερικές σκηνές από αυτές που μοιράστηκαν οι συντελεστές της παραγωγής και οι κάτοικοι του νησιού. )