Κάθε χρόνο η Evian κυκλοφορεί έναν περιορισμένο αριθμό φιαλών σχεδιασμένες από γνωστό σχεδιαστή μόδας. Κατά καιρούς έχει συνεργαστεί με μεγάλους σχεδιαστές όπως οι Paul Smith, Issey Miyake, Christian Lacroix και Jean Paul Gaultier ενώ φέτος ήρθε η σειρά του γάλλου σχεδιαστή André Courrèges, γνωστός και αυτός για την ιδιαιτερότητα των συλλογών του.

Ο André Courrèges, όπως έχει δηλώσει, πιστεύει σε ένα αισιόδοξο όραμα και διατηρεί την ιδέα ότι η νεότητα είναι θέμα νοοτροπίας και διάθεσης, και όχι ηλικίας. Με αυτήν την έμπνευση προχώρησε και έντυσε τη φιάλη Evian με το λουλούδι που είχει σχεδιάσει παλαιότερα.

Του άλλαξε τα χρώματα σε αποχρώσεις του ροζ και του λευκού, δηλαδή στα χρώματα της Evian, και ιδού το αποτέλεσμα:

Το νέο, περιορισμένης κυκλοφορίας μπουκάλι δεν είναι μόνο κομψό, στιλάτο και θηλυκό, αλλά και οικολογικό. Είναι κατασκευασμένο από 100% ανακυκλώσιμο υλικό τυπωμένο με οργανικό μελάνι.

Τη συλλεκτική φιάλη Courrèges θα μπορείτε να τη βρείτε στο κατάστημα«Jeffrey»της Νέας Υόρκης και στην παριζιάνικη μπουτίκ «Colette», όπως επίσης και σε επιλεγμένα εστιατόρια και ξενοδοχείααπό τον Νοέμβριο του 2012, ενώ μπορείτε να την παραγγείλετε εδώ .