Το The Booze Market από τις 6 έως τις 11 Απριλίουσας προσκαλεί να γνωρίσετε δημιουργούς αλλά και λάτρεις του vintage, να στηρίξετε χειροτέχνες, καλλιτέχνες, δημιουργούς, κατασκευαστές αλλά και σχεδιαστές. Στο χώρο του Booze μία ζωντανή αγορά με χειροτεχνία, design, ρούχα, κοσμήματα, αξεσουάρ, αντικείμενα, προϊόντα για τη φροντίδα του σώματος και της ψυχής αλλά και λιχουδιές.

6 έως 11 Απριλίου
Παρασκευή 18.00 έως 24.00
Σάββατο 14.00 έως 24.00
Κυριακή έως Μεγάλη Τετάρτη 14.00 έως 23.00

Βοοze Cooperativa, Κολοκοτρώνη 57-59, Αθήνα


Η Αμυμώνη, ο πανελλήνιος σύλλογος γονέων ατόμων με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες, για άλλη μια χρονιά μας καλεί να στηρίξουμε το έργο τους.

Η πρόεδρος της Αμυμώνης κ.Βούλα Μπέλου και η ένθερμη υποστηρίκτρια και σημαντική βοηθός του συλλόγου μέσα από το Vicky & Friends, Βίκυ Καγιά, σας προσκαλούν να βρεθείτε στο bazaar που διοργανώνουν στα:

· The Mall Athens από τις 7 έως τις 21 Απριλίουκαι

· στοGolden Hall από τις 8 έως τις 21 Απριλίου

Εκεί θα βρείτε τις πασχαλινές δημιουργίες των παιδιών και του προσωπικού. Λαμπάδες, κεριά, βραχιολάκια και άλλα διακοσμητικά σε πολύ χαμηλές τιμές.

ΟΣύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων(ΣΠΑΖ) καλεί τους φιλόζωους να κάνουν τα πασχαλινά τουςψώνιακαι να τον ενισχύσουν για να βοηθήσει και αυτός με τη σειρά του τα αδέσποτα.

Οι επισκέπτες θα βρούνε μεγάλη ποικιλίαπασχαλινών δώρων, όπως χειροποίητες λαμπάδες, σοκολατένια αυγά, προϊόντα ΣΠΑΖ, ρούχα για μικρούς και μεγάλους, κοσμήματα, τετράδια, αξεσουάρ ζώων, είδη σπιτιού, το δημοφιλές Μοναστηράκι (μεταχειρισμένα είδη), bazaar βιβλίου, τον μπουφέ με νηστίσιμες και μη νοστιμιές και πολλές ακόμα εκπλήξεις.

Στις 7 και 8 Απριλίου στην Πνευματική Εστία Δήμου Βούλας (Αγ. Ιωάννου και Ναυσικάς) και ώρες 10.00 έως 16.00.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Τζοάννα στο 6948 011572 ή με e-mail στο fofi@spazgreece.gr

Οιδημιουργίεςτωνπαιδιώντου Σικιαρίδειου Ιδρύματοςφιλοξενείται τηΜ. Δευτέρα (9 Απριλίου 2012),στηνΤεχνόπολιςτουΔήμου Αθηναίων.

Τα έσοδα από τα χειροποίητα προϊόντα που κατασκεύασαν τα παιδιά στα 13 εργαστήρια επαγγελματικής και προεπαγγελματικής κατάρτισης του ιδρύματος, θα διατεθούν υπέρ των σκοπών του Σικιαρίδειου.

Στο μπαζάρ πωλούνται λαμπάδες, κεραμικά αυγά,υφαντά, καδράκια μπατίκ, ξύλινα αντικείμενα, υφασμάτινα καλύμματα, αντικείμενα εσωτερικής διακόσμησης, αλλά και νηστίσιμα εδέσματα.

Τεχνόπολις, Αίθουσα «Α. Σικελιανός» («Δ4»): Πειραιώς 100 , Γκάζι

Ώρες λειτουργίας: 11.00-20.00

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την Κυρία Σοφία Καμαρέτα, Υπεύθυνη Δωρεών & Δημοσίων Σχέσεων, στο τηλέφωνο 210 61 48 012 ή μέσω email στοinfo@sikiarideio.gr www.sikiarideio.gr.

Πεντέλης 58 – 151 26 Μαρούσι

Το Athens Metro Mall στον Άγιο Δημήτριο (Λεωφ. Βουλιαγμένης 276) σε συνεργασία με το μη κερδοσκοπικό Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών – Βιβλιοπωλών Ελλάδος, διοργανώνουν bazaar βιβλίου στο 3ο και 4ο επίπεδο του Athens Metro Mall έως τις 4 Απριλίου.

Στο 3ο επίπεδο θα υπάρχουν μόνο παιδικά βιβλία ενώ στο 4ο επίπεδο όλα τα υπόλοιπα. Τα βιβλία που θα είναι προς πώληση, σε πολύ χαμηλές τιμές, είναι βιβλία 100 περίπου Ελλήνων εκδοτών που έχουν εκδοθεί τουλάχιστον 5 χρόνια πριν.

Οι ώρες λειτουργίας είναι καθημερινές και Σαββατοκύριακα από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.