• Elixir Ultime της Kérastase

Το λάδι περιποίησης μαλλιών Elixir Ultime της Kérastase αποκαλύπτει τη μαγεία των ελαίων. Ο συνδυασμός τεσσάρων ελαίων δημιουργεί ένα μοναδικό ελιξίριο ομορφιάς για τα μαλλιά, προσφέροντας βαθιά θρέψη, μεταξένια απαλότητα και ακαταμάχητη λάμψη με κυριότερο προσόν του την πολλαπλή χρήση του-πριν από το λούσιμο, πριν και μετά το στάιλινγκ.

Τώρα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε το «πολύτιμο» προϊόν σε χαμηλότερη τιμή με την εκπτωτική κάρτα -20% (ισχύει μέχρι τις 20 Απριλίου) που μπορείτε να βρείτε σε επιλεγμένα κομμωτήρια.

Clinique

Έχετε βρει το ιδανικόmake upγια το δέρμα σας; Εάν όχι, ήρθε ο καιρός να πείτεI love Clinique!

Και αυτό γιατί για λίγες μόνο ημέρες, η Clinique προσφέρει τη δυνατότητα σε όλες σας να ανακαλύψετε το δικό σας make up στην τιμή των €20.

H προσφορά ισχύει από 19 έως 24 Μαρτίου μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων και δε συνδυάζεται με άλλες προσφορές ή εκπτώσεις.

  • Kiehl’s

Η εταιρεία Kiehl’s έχει γίνει διάσημη γιατί επιλέγει τα καλύτερα φυσικά συστατικά με τις πιο καινοτόμες τεχνολογίες με στόχο να εξασφαλίσει υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα των προϊόντων, για τη σωστή φροντίδα της επιδερμίδας του προσώπου, του σώματος αλλά και των μαλλιών. Τώρα μπορείτε να βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα Kiehl’s σε χαμηλότερες τιμές. Για παράδειγμα, ο διάσημος ορός Powerful Strength LineReducing Concentrate από €63.21 τώρα 55, το νούμερο 1 σε πωλήσεις Lip Balm από €14.58 τώρα €9.50 και η πιο cult κρέμα σώματος Crème de Corps από 31.61 τώρα 29.50.

Ο καθορισμός της τελικής λιανικής τιμής είναι στη διακριτική ευχέρεια του σημείου πώλησης.


Τα προιόντα Kiehl’s είναι διαθέσιμα στα καταστήματα:

Hondos Center, Κολωνάκι: Μέρλιν 6, Κολωνάκι, τηλ. 210 3390 284

Hondos Center Γλυφάδα: Αγ. Κωνσταντίνου 2 & Λαζαράκη 5, Γλυφάδα, τηλ. 210 8945 608

Attica, the Department Store: Πανεπιστημίου 9, CityLink, Σύνταγμα, τηλ. 6947 209654