Ο εκκεντρικός γάλλος δημιουργός Ζαν-Πωλ Γκοτιέ είναι πλέον οκαλλιτεχνικός διευθυντής του αναψυκτικού για την Ευρώπη και πρωταγωνιστεί σε μια σειρά από μικράspots παρέα με μαριονέτες. Τα βίντεο τρία και οι ρόλοι διαφορετικοί στο καθένα, λανσάροντας με χιούμορ τη νέα αυτή συνεργασία.

Δείτε τον στο ρόλο του ιδιωτικού ντετέκτιβ

Του ψυχαναλυτή

Και του δημοσιογράφου

Εκτός από αυτά, όμως, o Γκοτιέ θα συμμετέχει ενεργά στη δημιουργία μπουκαλιών –το έχει ξανακάνει εξάλλου με την εταιρεία Piper-Heidsieck«ντύνοντας» ένα vintage μπουκάλισαμπάνιας μεlurex, δίχτυ και κρύσταλλαSwarovski-, στοδιαδικτυακό περιεχόμενο αλλά και σε retailconceptsγια το 2012.

«Τοbrandμου ζήτησε να εξερευνήσω τηfunπλευρά του για το σχεδιασμό του μπουκαλιού. Θέλω να δείξω στον κόσμο σχέδια που αγαπώ. Τα μπουκάλια έχουν το σχήμα γυναικείου κορμιού οπότε ήταν πολύ διασκεδαστικό να τα «ντυσω»! ΤοmotifτηςDietCokeeίναι τόσο όμορφο που σχεδίασα γύρω από αυτό. Το τελευταίο που έκανα ήταν να βάλω τοLogoμου στο μπουκάλι, σαν να έβαζα μια εύθραυστη σφραγίδα, κάνοντας το κάτι ιδιαίτερο που θα ήθελε ο καθένας να αγγίξει!», δήλωσε οGaultier.

Τα πρώτα τουlimited-editionσχέδια θα λανσαριστούν στην Ευρώπη τον επόμενο μήνα.

Καλή μας διασκέδαση!