O Άντριου Τόμας Χουάνγκ με βάση του το Λος Άντζελες, αποφοίτησε από τη σχολή Καλών Τεχνών και Animation από το πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας και είναι ο διευθυντής πολλών διαφημίσεων και μουσικών βίντεο.

Μετά από πολυάριθμες ταινίες έρχεται να «ταράξει τα νερά» με τη συμμετοχή του στο Φεστιβάλ Slamdance όπου κέρδισε επάξια το ειδικό βραβείο για την πειραματική σύντομη κατηγορία με την ταινία του Solipsist.

Σύμφωνα με την κριτική επιτροπή κέρδισε αυτή την κατηγορία για το συνδυασμό των ζωντανών πλάνων δράσης του ανθρώπινου σώματος με κινούμενα σχέδια. To κουκλοθέατρο και ο υπολογιστής δημιουργούν ένα πολύχρωμο και διορατικό φανταστικό κόσμο.

Το Solipsist είναι μία ψυχεδελικού μικρού μήκους ταινία φαντασίας για τα όντα των οποίων τα μυαλά και οι οργανισμοί συγκλίνουν σε μία οντότητα. Ένα εικαστικό φιλμ, γεμάτο φιλοσοφικά νοήματα και εικόνες, με χρώματα (τα κοστούμια είναι της Λίντσει Μόρτενσεν) και ζωντάνια, το οποίο δείχνει τις υπαρξιακές αναζητήσεις του καλλιτέχνη που μελετά την πίστη ενός υποκειμένου όπου υπάρχει μόνο η δική του πραγματικότητα.

Δείτε αποσπάσματα από την ταινία, καθώς και τον τρόπο που γυρίστηκε παρακάτω:

Το πλήρες φιλμ θα είναι διαθέσιμο στο ίντερνετ σε μερικούς μήνες.
Εμείς θα περιμένουμε με ανυπομονησία, εσείς;